bitterdelisi24 Hemsireanneg huyumuz kurusun 😂😂 gerçekten bebekle falan zor ya ..valla bazen kendımı unutuyorum . Herseyı saldım bakma 🙈
Lavinia_ bitterdelisi24 ay ben yapamam ben ııııı 😂😂 cidden hikaye yazmak konusun da sıfırım 😂 form da en son hikaye yazacak kişi benim
Meryy bitterdelisi24 canım çok sagol😘valla yazması senden okuması dört gözle bekleyen bizlerden. Boş konuşanları takma kafaya. Onlar illaki Bi yerlerden pirtliyorlar😅
bitterdelisi24 Meryy işte insanın yazası gelmıyo hatta burda biri daha hikaye yazdı onuda harcadılar neyse .. cook tesekkr ederim 🥰🥰
Deleted_1 bitterdelisi24 o parça tarığa ızdırap olur ya ben istemem mesela eşimin çocuğuma eski sevgilisinin adını koymasını 😒
ZRaporu bitterdelisi24 kız Bora’ya ne ara 😳 fışkırıkçı seçillll 😛 e bu hikayede yanan tarık olmuş boşuna tilt oldum adama😅😂
Nazen bitterdelisi24 gerçekler canım 🌸kitap yazmanı bekliyorum dermişim😂böyle akıcı bi kitap yazarsan alırım ama😂
bitterdelisi24 Nazen gerçekten roman yazanlarda harika bir sabır olmalı ama :)) bide deniz kenarı ve sessızlık sart 😂😂
TombulHatun bitterdelisi24 daha ne yapsın bir sabinin günahına girdi gencecik yakışıklı Borayı öldürdü cehennemde yanasın semaaaa 😂😂