bitterdelisi24 birburakannesi ya seni yerim 🌹🌹🥰🥰🥰 cok sagol canım benim guzel kalbınden öpüyorum Allah razı olsun güzel yorumun için 🌼🥰🥰
Hemsireanneg bitterdelisi24 beter olsun hatta semayla aynı yere düşsün, ona da dank etsin benimde farkım yokmuş aynı bokmusum diyebilsin bshsj
bitterdelisi24 Yasak_elma hahahah kumru kılıklı 😂😂😂 ama Tarık bilmıyor ki.. belkı secıl gızlıden gızlı Bora diye sevecek cocugu :)
Yasak_elma bitterdelisi24 kumru kadar icten pazarlıklı değilim kız😂Ama olsundu güzel kız olabilirim bak kumru gibi😉Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bi huyu vardır desene tarığa süpriz olacak😃
Hemsireanneg bitterdelisi24 o beni aşar 😂 ben yine diyorum büyük başarı çocuk ev vs vs bir de sorumluluk oluşuyor okuyanlara karsi ben sıkılır 3. Hikayede bırakırım millet kufreder 😁
bitterdelisi24 🌼🌼🌼 sayfa sureklı yenılenıyo ya bazı yorumlar gidiyo .. cevap yazmadım olduysa kusura bakmasın görmemısımdirXxx Sonra Demeyin hikaye yazdı g… bası ayrı oynadı diye 😂🙈😂😂😂😂
Hemsireanneg bitterdelisi24 bxbeebxjhebejr senin şu ince dusunceligin ve açık sozlulugun kalp ben 😍❤️
bitterdelisi24 Hemsireanneg huyumuz kurusun 😂😂 gerçekten bebekle falan zor ya ..valla bazen kendımı unutuyorum . Herseyı saldım bakma 🙈
LiTeraRy bitterdelisi24 aaa sonuna cok sasirdimm hic boyle beklemiyordum kiz 😅🤦♀️ters kose yaptin 😅🤦♀️
LiTeraRy bitterdelisi24 ah tarik uzumlu kekim neden yaptin bunu ona kiz 😅🤦♀️bence birazcik yarim. Kalmis ya devam et en azindan tarik ogrensin falan ilerde baska seyler guveniyorum guzel yazarsin sen 😅
Anne123 bitterdelisi24 çok çok çok güzel yazmışsın :)) normal de bebeğimden dolayı pek kitap okuyamıyorum . Ama sen yazda okuyayım diye bekliyorum 😊 benim içinde iyi oldu bence devam etmelisin kuşum :))
Yorumcuanneniz bitterdelisi24 Sessiz takip edenlerdenim çok iyi yenisini bekliyoruz 🤓 ama kısa sürmesin :)