Nietzsche denicem bununda çok teşekkür ederim inşallah çatlamaz zaten yapımı bana zor gelio uğraştırıcı birde o kadar emek boşa gitsin istemem ☺️☺️

Hamarat kizlar iş basinda☺️☺️☺️ keşke bende acabilsem içli köfte aslında aparatları da var korkuyorum yapmaya ama denicem. Şemborek yapmayida bilmem çünkü ben hamur açmayı bilmiyorum merdaneyle . Bana biri öğretsin para bile veririm yeterli öğreneyim diyorum 😔

ketenprenses dene bence bir daha bir daha dene kesin öğrenirsin aparatları ben sevemedim almadım da kullananların çoğu ortasından açıldığını söylüyorlar bende öle düşünüyorum içli kpfte yapmanın bir sürü yöntemi var şekil açısından yapabilirsin bence ☺️☺️

Sedaa bir auru şekil için yöntem var aslında hiç yapamazsan oklavayla aç küçük çaydanlık kapağıyla kes ortaya harcı koy kenardan kapat yapabilirsin bende başta senin gibi yapamiodum

Goat 😂😂😂olabilir öyle şeyler bende geçenlerde görmüştüm böle bir başlık nasıl yapıldığını yaziolardi bende yapma tamam da nasıl muhafaza edeceğimi bilemmeistim şükür atlattım😂😂

• Goat bunu yanıtladı.
      • Goat bunu beğendi.

Yavrukedi doğru ben dün iki şekilde de sakladım nasıl olir diye dolaba koyduklarim bekledikçe ister istemez yumuşadı buzluktakiler güzel oldu haşlama yaptım yarısını kizarttim haşlama suyuna limontuzu ekleyince güzel oldular

Cansu20 suda direk yapınca suyun içine limon tuzu ve tuz atınca çatlama olmuomus yada bana öle denk geldi ☺️catlamadi bir tane hariç oda nazarı olsun Didim 😁😁 normalde diğer şeyleri buzluğa koyup çıkarınca çözünmesini beklemeden pisirmemiz gerekio ya bunu da aynı şekil düşündüm valla