Anilla inşallah çok teşekkürler 🙏☺️☺️☺️
Acilll içli kofteee
Nietzsche denicem bununda çok teşekkür ederim inşallah çatlamaz zaten yapımı bana zor gelio uğraştırıcı birde o kadar emek boşa gitsin istemem ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava evet ben öyle yapmıştım kuzum. Bir şey olmadı şükür, bende ilk defa yapmıştım
Kuzulkurt tamam çok teşekkürler şekil vermem bitsin öle yapicam ☺️ yardımın için çok saol
- Düzenlendi
Hamarat kizlar iş basinda☺️☺️☺️ keşke bende acabilsem içli köfte aslında aparatları da var korkuyorum yapmaya ama denicem. Şemborek yapmayida bilmem çünkü ben hamur açmayı bilmiyorum merdaneyle . Bana biri öğretsin para bile veririm yeterli öğreneyim diyorum 😔
ketenprenses dene bence bir daha bir daha dene kesin öğrenirsin aparatları ben sevemedim almadım da kullananların çoğu ortasından açıldığını söylüyorlar bende öle düşünüyorum içli kpfte yapmanın bir sürü yöntemi var şekil açısından yapabilirsin bence ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava afiyet olsun canım, keşke bende içli köfte yapmasini bilsem 😂 hamuru hazirliyorum, kıymasini hazırlıyorum ama asla şekil veremiyorum 😬😅
- Düzenlendi
fistikli_gaymakli_baklava ben öyle denedim sabah kizartayim diye hep catladi Ama buzluğa atıp sonra çözülmeden kizaetinca dagilmiyor. Gerçi geç gördüm ama neyse 😂
Sedaa bir auru şekil için yöntem var aslında hiç yapamazsan oklavayla aç küçük çaydanlık kapağıyla kes ortaya harcı koy kenardan kapat yapabilirsin bende başta senin gibi yapamiodum
Ortasekerlikahve canin saolsun 😁😁 yarısını buzluğa attım yarisini dolaba koydum her iki yöntemi de denemiş olayım diye yapınca gorucem artık ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava peki benim dünden beri başlığı acılı içli köfte okumama ne demeli 🤣🤣 şimdi farkettim yuh🤣🤣bakan kör olmuşum🤣🤣🤣🤣
Goat 😂😂😂olabilir öyle şeyler bende geçenlerde görmüştüm böle bir başlık nasıl yapıldığını yaziolardi bende yapma tamam da nasıl muhafaza edeceğimi bilemmeistim şükür atlattım😂😂
fistikli_gaymakli_baklava ben dün gece yarısı içli köfte açtım, güzelce poşetleyip buzdolabına koydum ,bugün iftarda haşladım birşey olmuyor yani
fistikli_gaymakli_baklava canım ben beş dakka bekleyip kızartıyorum bir saat filan çok fazla sakın öyle yapma. En fazla 15 dk bekler
fistikli_gaymakli_baklava canım dolaba koydukların çatlayabilir. Onlarıda buzluğa koy. İçli köfteyi iki üç günde kızartan biri olarak söylüyorum emeğin çöp olur. Birde yağın aşırı aşırı kızgın olması lazım çatlamaması için.
Saricivciv bende dün gece sahurda yaptım ☺️☺️
Yavrukedi doğru ben dün iki şekilde de sakladım nasıl olir diye dolaba koyduklarim bekledikçe ister istemez yumuşadı buzluktakiler güzel oldu haşlama yaptım yarısını kizarttim haşlama suyuna limontuzu ekleyince güzel oldular
Cansu20 suda direk yapınca suyun içine limon tuzu ve tuz atınca çatlama olmuomus yada bana öle denk geldi ☺️catlamadi bir tane hariç oda nazarı olsun Didim 😁😁 normalde diğer şeyleri buzluğa koyup çıkarınca çözünmesini beklemeden pisirmemiz gerekio ya bunu da aynı şekil düşündüm valla