Rabbim düşman başına vermesin..
Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum. Rabbim bu canı benden alana dek kızımın arkasındayım hep. Ama bazı noktalar oluyor ki dayanamıyorum. Haketmediğin şeyleri yaşamak insana öyle zor geliyor ki. Koskoca iyi kötü 2 senen, anılarınla dolu eşyaların bir anda satılması.. Kuzumun bugün gün boyunca baba diyerek ağlaması, seslenmesi.. Annemin artık “dul bir kadınsın, çocuğun sensiz durmuyor” diyişi.. Biliyorum annemdir ben kızımı düşünüyorum o beni ve kızımı düşüyor kötü niyetli dediğini düşünmüyorum ama ister istemez kırdı beni. Yani öylesine sessiz kalışlar.. Koca bir alışkanlığın ardından boşluk..
Dertleşebiliriz belki diye yazdım. Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin ama patlayamıyorum içime ata ata..
Yoruldum..
Ne zormuş bu süreç.
__MeLek__ nasıl yani dul bir kadınsın orayı anlamadım :(
bitterdelisi24 ben de tam olarak anlayamadım ama süreç dediğine göre boşanmış galiba :( çok üzüldüm gerçekten çok zor bir dava ortada binbir hayalle kurulmuş bir yuva ve en önemlisi bir ÇOCUK var😢
__MeLek__ Biz “bittim” demeden, “yettim” diyen bir Rabbimiz var Elhamdulillah 🤲sabret sıkma canını belki hakkında böylesi hayırlıymış bilemezsin.. Dua et kızın için dimdik dur ayakta ve söylenenlere çok fazla takılma yoksa çok yıpranırsın ❤️Rabbim kolaylıklar versin inşallah
bitterdelisi24 Boşanıyorum kuzum
Gurbetgelini_ işte..
Gurbetgelini_ Bunu yapıyorum hep Rabbim hep büyük ona inancım sonsuz..
__MeLek__ Allah yardımcın olsun bu süreçte. Tez zamanda kolaylıkla atlatırsın umarım 🙏🏼 Kızın için her zaman dik dur ve güçlü ol. Öylesin de zaten..🌸🌸
__MeLek__ uzulme bir anda bizde ayrildik kizim babasina cok duskundu asiri hemde cok sukur hic baba demedi ama sadece bana asiri duskun oldu peşimden ayrilmadi surekli pesimden anne anne diye agladi iki adim ileri bile gidemiyordum hemen anne diye arkamdan aglamaya başlıyordu cok yiprandim kizimin yeri ap ayri tabiki evlat herseyden tatli ama bizde insaniz takk dediğimiz yer oluyor illaki bunaldigim oldu kizim icin uyusada rahatca otursam dedigim oldu bunlar bizi kotu bir anne yapmaz asla emin ol asla yanliz degilsin yasadigimiz bu surec kolay bir surec olmadi damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis derler ya o yuzden seni cok iyi anliyorum annenin yaptigi da cok kirici olmus cidden umarım herseyi yoluna sokarsin
__MeLek__ Geçecek tabii ki. Daha güzel olacak. Pozitif enerji yay etrafına güzellikleri çağır hep. 🙏🏼
__MeLek__ ah canım ben şükür yaşamadım ama annem babamsan ayrılırken çok şeyler yaşadık biz allahım düşmanımıza vermesin gerçekten bak geçicek dayan sadece evladını düşün geçicek şimdi biz gülerek o günleri anlatıyoruz bir kaşığımz bile yokken bir yorganımız yokken sımsıkı sarılıp bunların üstesinden geldik ve şimdi herşeyimiz var çok şükür ve annemin yanında ailesi yoktu sen şükür et annen var 💜💜
- Düzenlendi
Karelipijama geçecek ama zor ama kolay geçecek. Allah razı olsun kuzum.. Kızım için hereşy..
__MeLek__ Hiçbir mutluluğun baki kalmadığı gibi acılarımızında sürekli kalıcılığı yok,sana söylediğimiz şeyler anlık kendini iyi hissettirecek tek ihtiyacın olan şey zaman ,canını yakan şeyin etkisi zamanla geçecek ,çok çok daha iyi hissedeceksin.Geriye baktığında hangi acının ilk günkü gibi seni üzdüğünü gördün…Sevmek,sevilmek yaradılış gayemizde var birine tutunma güvenme ihtiyacı ne kadar doğalsa,hayat yolculuğumuzda inişler çıkışlar var bu yolculuğa tek devam etmekte hayatın düzenine gereklerine bir o kadar uygun…Sadece zaman…Sevgiler🌹
__MeLek__ benimde aynı sekilde kizim var en buyuk destegim o oldu ve kimseye birseyimi anlatmadim Allahtan baska cunku insanlara desem birgun yuzume vuracaklar biliyordum , anneme anlatsam üzülecekti biliyordum ve bu yüzden hep Allaha anlattim cunku Rabbim beni dinler yuzume vurmazdi. Gece olunca girdim yatagima kizima sarildim uyudum kizim olmasa oyle rahat hizli bir sekilde uykuya dalabilir miydim bilmiyorum cidden. Rabbim iyiki vermis onu diyorum
__MeLek__ bu süreçten bende geçtim ve her bir cümleni okurken içim kavruldu resmen seni o kadar çok iyi anlıyorum ki 😢 çok zor emin ol bundan daha da zor günler olacak ya tamamen dibe batacaksın ya da tırnaklarınla çabalaya çabalaya tepeye çıkmaya çalışacaksın 3 senelik evliliğimi bitirdim baba evi zor o evden çıktığın zaman geri döndüğünde eskisinden eser bulamazsın annem babam dersin ama zaman geçtikçe en ufak şeyde batarsın gerçekten iyi şeyler söylemek isterdim inan ama iyi şeyler için çooook uzun zorlu süreçlerden geçeceksin birde kız annesisin benimde kızım 1.5 yaşındaydı ben aileme yük dahi olmadım çalışıp ben baktım onlara hoş ne fayda hiç biri işe yaramadı kızım baba dedikçe ben perişan oldum eşim çok güzel bir baba idi asla kızımı almadığı gün olmazdı hep arar sorardı istediği bir şey olduğunda dakikasında kapıdaydı ama benim babam öyle değildi bunu anladığım zaman eşimle tekrar barışma kararı aldım tabi herşeyi konuşarak ayrılık bize iyi geldi kıymet değer bildik ikimizde yaptığımız hatalardan ders çıkardık sana anlatacağım o kadar çok var ki buraya sığmaz o yüzden yıkılma dik dur bu süreç çok zor çok ağır çok fedakarlık isteyen bir süreç ya bat ya çık ama batmak gibi bir seçeneğin de yok kızın var çünkü……
Cleopatra 3 gündür kendime hep diyorum Rabbimin bir sınavındayım. İsyan değil şükretmem gerek. Her hayırda olacağı şer gibi, her şerde de bir hayır aramak gerekir. Yaşadığım evlilikte yıllarca üzüleceğime 3-5 gün üzülmem daha iyi olacak. Dediğin gibi duygular da kalıcı değil. Her şeyin hayırlısı en önemlisi kızım için.. Çok teşekkür ederim yorumun için🙏🏻🌸