Annesi Aslında hiç önceki geceden “seni ve kızımı çok seviyorum” diyerek uyuduk. Sabahı da olmuyoruz biz dedik. Hiç bir sebep yoktu ama geçmişten bu tarafa düzeldi sanılıp aslında hala aynı yerde olduğumuzu anlayınca bitti.

Hayat_ Yaşanmış iyi kötü bir evlilikte olsa bende kızım için iyi ki diyorum hep. Onlar iyi ki varlar. Hayat kaynağı.. Sen gülersen sana sımsıkı gülüyor. Üzgünsen durup gözyaşını siliyor.. Yolumuza en güzel yoldaşlar. Rabbim yokluklarıyla sınamasın..

Sexy_lady Rabbim ne güzel gülmüş yüzünüze. Bir daha yaşatmasın o günleri. Benim eşim tarafından Eşim başta olmak üzere hiç bir çaba yok ki barışmak için. Yani anlatsam aslında herşey planlı yapılmış gibi. Ama Rabbim görsün. Ola ki yuvaöın bozulmasına sebebiyet kimse Rabbim şu mübarek ayda onu da ağır sınavlarla imtihan etsin. Ben günlerdir uyuyamıyorum yeri geliyor yemek yiyemiyorum. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Tek duam bu. Kızım ise bu evliliğim de tek iyikim..

Sexy_lady merhaba şuan kızınızın babasıyla mı berabersiniz çok üzücü şeyler gerçekten ama birbirinizin kıymetini anlamanız da güzel olmuş

__MeLek__ Allah yardımcın olsun.. çok zor bir süreçtir eminim ama güçlü olmalısın. Okuyunca postlarını şaşırdım önce, herşey yolunda artık sanıyordum eşinle ilişkinizin. Kesin bitti mi yani anladığım kadarıyla sen değil bu yuvayı dağıtan eşin. Umarım sorunlar her neyse düzelebilecek şeylerdir. Ne olursa olsun bir yuvanın biteceğini duyunca çok üzülüyorum onca emek, arada savrulan yavrucak..

__MeLek__ geçer canım her üzüntü geçiyor kızına sarılır atlatırsın üzenler utansın zaten o bin pişman olacak göreceksin o günleri merak etme çalışıyor musun

Annen eski düşünceli kadındır ondan öyle diyor üzme hiç kendini dul değilsin sen bekar bir annesin artık. Şuan çok zor olduğunun farkındayım ama geçecek ve iyiki diyeceksin. Mutlu olacaksın emin ol. Sadece boşa geçirdiğin 2 yıl için üzüleceksin o kadar. Boşanmak çok çok normal bir şey dünyanın sonu değil emin ol.

3annelif evet canım ama bazen hala bazı konularda eski şeyleri kapatamıyor aynı devam ediyor lakin görmezden gelmek zorundayım çünkü bir daha o süreci ne ben ne de çocuklarım kaldırabilir

__MeLek__ ilk başlarda öyle oluyor zaten canım hiç umurunda değilmiş gibi yapar gezer tpzar gözüne soka soka yapar bunu seninle muhatap Bile olmaz ama 6 ay veriyorum işte ondan sonra başlayacak barışma istekleri yanaşma konuşma çabaları ex eşinle hiç bir şekilde araya mesafe ve soğukluk koyamazsın çünkü arada kızınız var onun olduğu herşeye siz yanyana geleceksiniz mecburen benim kızım 2 gözünden ameliyat oldu biz hastanede beraber kaldık kızımın okul etkinlikleri oluyordu yine beraber gidiyorduk yani demem o ki İSTEDİĞİNİZ kadar bitti deseniz bile bitmiyor 🤷‍♀️

__MeLek__ bilmiyordum daha dun kaynananla ilgili post açmıştın sanki ben mi yanlış hatırlıyorum kızı dusa girmişti falan.. noldu ki

Ariel Yavrumun annesi de olurum babası da. 3 gündür yaşadıklarımdan sonra karşı tarafa dair iyi niyetimin oluşu tamamen bitti. Okadar saygı, dediğin gibi emekler onlar için hiçbir şeymiş. Yazık ki bana yazık. Yavrum iyi olsun. Ben onun için dimdik ayaktayım. Olmakta zorundayım..

3annelif Eminim ki o gün gelecek ama o gün geldiğinde ne ben ne de kızım olmayacak. Emziriyorum kuzum çalışamıyorum.

Dilaylaa İşte bu düşünce ve yanımda kızımın oluşu beni güçlü tutuyor 🙏🏻

Sexy_lady Ben bu yaşadıklarımdan sonra onun kızına sağlam bir baba olacağına da inanmıyorum ki artık