Ne zormuş bu süreç.
Sexy_lady Rabbim ne güzel gülmüş yüzünüze. Bir daha yaşatmasın o günleri. Benim eşim tarafından Eşim başta olmak üzere hiç bir çaba yok ki barışmak için. Yani anlatsam aslında herşey planlı yapılmış gibi. Ama Rabbim görsün. Ola ki yuvaöın bozulmasına sebebiyet kimse Rabbim şu mübarek ayda onu da ağır sınavlarla imtihan etsin. Ben günlerdir uyuyamıyorum yeri geliyor yemek yiyemiyorum. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Tek duam bu. Kızım ise bu evliliğim de tek iyikim..
__MeLek__ Allah yardımcın olsun.. çok zor bir süreçtir eminim ama güçlü olmalısın. Okuyunca postlarını şaşırdım önce, herşey yolunda artık sanıyordum eşinle ilişkinizin. Kesin bitti mi yani anladığım kadarıyla sen değil bu yuvayı dağıtan eşin. Umarım sorunlar her neyse düzelebilecek şeylerdir. Ne olursa olsun bir yuvanın biteceğini duyunca çok üzülüyorum onca emek, arada savrulan yavrucak..
Annen eski düşünceli kadındır ondan öyle diyor üzme hiç kendini dul değilsin sen bekar bir annesin artık. Şuan çok zor olduğunun farkındayım ama geçecek ve iyiki diyeceksin. Mutlu olacaksın emin ol. Sadece boşa geçirdiğin 2 yıl için üzüleceksin o kadar. Boşanmak çok çok normal bir şey dünyanın sonu değil emin ol.
__MeLek__ ilk başlarda öyle oluyor zaten canım hiç umurunda değilmiş gibi yapar gezer tpzar gözüne soka soka yapar bunu seninle muhatap Bile olmaz ama 6 ay veriyorum işte ondan sonra başlayacak barışma istekleri yanaşma konuşma çabaları ex eşinle hiç bir şekilde araya mesafe ve soğukluk koyamazsın çünkü arada kızınız var onun olduğu herşeye siz yanyana geleceksiniz mecburen benim kızım 2 gözünden ameliyat oldu biz hastanede beraber kaldık kızımın okul etkinlikleri oluyordu yine beraber gidiyorduk yani demem o ki İSTEDİĞİNİZ kadar bitti deseniz bile bitmiyor 🤷♀️
__MeLek__ bilmiyordum daha dun kaynananla ilgili post açmıştın sanki ben mi yanlış hatırlıyorum kızı dusa girmişti falan.. noldu ki
bitterdelisi24 önceki meseleyi hatırlıyor musun kuzum işte onun devamı düzeldi sanmışım ama yalan içinde yaşamışım yoktan yere.
__MeLek__ gerçekten bazen vazgeçmek en guzeli