Merhaba kızlar biz eşimle severek evlendik. 5 yıldır birbirimizin hayatındayız 2 yıl sevgililikten sonra evlendik şubatta 3 yıl oldu. 2 aylık bebişimiz var. Eşimle çok iyi anlaşıyorduk ta ki çocuk doğana kadar ben doğumda da yalnızdım sonrasında da kimse yanımda yoktu bebeğimle yalnız ilgilendim hep eşiminde pek faydası olmadı işten gelip direkt uykuya 2 aydır bu döngü böyle devam ediyor. Doğumdan sonra kilolarımı veremedim henüz 9 kilo almıştım 5i gitti ama hamilelikten önce de hafif kilolu olduğum için çok belli oluyor. İş yerine yeni bi kız başlamış sanırım kız çok bakımlı biraz da dikkat çekici giyiniyormuş servise binince herkes ona bakıyormuş konuşmaya çalışıyormuş falan neyse eşim 2 gün önce birlikte olmak istedi ben de çok yorgun ve uykusuzdum gerçekten bayılacaktım ben çok uykusuzum uyumak istiyorum diyip reddettim çocuğu uyutmaya odaya gittim ikimizde uyumuşuz eşim bu arada dışarı çıkmış gece 1 gibi kapının anahtar sesine uyandım nereye gittin vs diyerek tartıştık sana hesap mı vericem istediğim yere giderim zaten beni reddettin ne bekliyodun ki falan dedi uykum vardı biraz anlayış istedim sadece dedim işte bi çocukla afedersiniz g*tü başı dağıttın milletin karıları da çocuk doğuruyo hiç senin gibi değil iyice de şiştin duba gibi oldun dedi ben öylece kalakaldım basiretim bağlandı resmen hiçbişey yapamadım söyleyemedim hala da öyleyim kendime gelemedim henüz nasıl toparlanıcam gidecek bi yerim de yok çok çaresizim