• +18
  • Yapmaz dedik başımıza geldi 🤷‍♀️🤷‍♀️

bitterdelisi24 evet gerçekten öyle yanında olmadığın zamanlar çıkıyor kokusu ama anlamıyorum ya televizyon da çıkan adamlara baktırmayıp kendin çıplak kadınlara nasıl bakabilirsin aklım almıyor

Erkek yapar elin kiridir kadın yapar o… onun gibi yani her zaman bakacaktr bu bekarlktan gelen bi alıskanlık malesf bırakamıyorlar onun zevki baska senle yasadıgı zevk farklı yani benm esimde izliyo hc bısey demiyorum bilmiyo bliyor ama bliyorum izlesin bu aralar yasaklandıya bulamıyorum yok bakamıyo oda 🤣

Cansu37 bekarlıktan gelen alışkanlık diye normalleştirmemelisiniz eşim izlemez tercih etmez evet bekarken illa ki izlemiştir fakat alışkanlık diyip de izlemeye devam etmiyor düşünceniz çok saçma

Minyonumsu Aynısı benimde başıma geldi birseyden onun google g3cmisine bakiyordum baya baya eskiye gittim ama tabi evli oldugumuz zamanlardıı yani yine 😂 bi gördüm şok geçirdim resmen yani yapmasi degilde gizli olması biraz gururumu kırdı açıkçası ben yuzlesmeyi tercih ettim sordum neden boyle biseye gerek duydun her sey yolunda saniyordum bi problem mi var diye yemin etti hamile oldugun zamandi baska yapmadim diye cok uzerine gitmedin ama o zamandan beri hep tetikteyim be gidiyim yatiyim o ne zaman gelirse gelir diye asla bi sey yok her an tepesinde bitiveriyorum şeytana uymasın diye 😂

dramaqueencnm sen izlemiyo mu sanıyosun bence sen sacma dsunuyosun izliyolar napıyım gozunu mı cıkaram sana izlemiyorum dicek tabi sen yokken ızliyo illa yani normllestirmeyip ne yapıcaksn ya telefon kullandırtmıcan yada ayrılcann onlarda imkansiz oyuzdn de sacma olan bşsey demedim izlemiyorum diyen erkek %100 diyorum bak yalan inanma

Cansu37 senin eşin izliyor olabilir fakat benim eşim izlemiyor bırakın artık her erkek yapar muhabbetlerini kocalarınız adam olsa bu lafı kullanmazsınız gerçekten gına geldi sizin gibi insanlardan

Cansu37 benim eşimde izlemez gündüz hep yan yana evdeyiz gece çalışır orda da iş başında telefon kullanmak yasak iki molası var ortada 3000 kişi var onların içinde oturup izleyecek hali yok ki zaten nefret eder her erkek izler diyip izlemeyenlerin günahını almayın lütfen

Ya bunları okuyunca psikolojim bozuluyor,yakalamadım ama ya izliyorsa hele hamileyken ilişki kaç ay yasaktı bize 😦

Deleted_1 erkek milleti bilemezsin herturlu ızler ben buna ınanırım

Minyonumsu benimkini yakalayan yakalayan profesyonel oldu sürekli siliyor hemde çaktırmadığını sanıyor ama yemezler işte o yüzden kendini yıpratmaktan başka bişi gelmiyor biliyorum artık senden ötede telefon ile uğraştığın zaman aklına bakmaya mı gitti acaba diye düşünceksin ama yapma valla yazık ediyoruz kendimize benim li ahlak bekçisi bide haaaa benle asla izlememiş nefret ederim hahayyttt külahıma anlatsın hepsi aynı terane saaallllaaaaa😂

Minyonumsu asla yapmaz demeyin benim kadar diyen olmamıştır ben neler gördüm neler asla beklemezdim çoğu kişiyi duydum kndimde derdim asla yapmaz asla etmez bide altına gir neler çıkıyor ummadığın taş baş yarar derler bilmediğimiz daha neler var Allah bilir boşanmanın eşiğine geldik o derece diyeyim sana normalde nişanlılık da bile asla tartışma bile yapmadık son 1 aya yakındır evde huzursuzluk var sen düşün eşim olacak kişiden dolayı asla güvenim yoktu hiç kimseye özellikle sözde erkek kısmına yaşadıklarım tamamen alt üst etti gizlice olan güven duygumu bile güvenmeyin ya 😞

Deleted_1 ilk evlendigimiz zamanlarda hergun iliski yasamamiza ragmen esimin izledigini gordum Google gecmisinde. Mükemmel giden bir ilişkimiz vardi ona ragmen izlemisti ve hic ummadigim zamanlarda firsat bulmustu. O kadar hayrete girmistim ki. Ve işin kotu tarafi ben bunu 10 günlük lohusa iken görmüştüm. İcime oturmustu resmen. Yani benim esim bile boyle mükemmel bir iliskisi oldugu halde izlediyse cogu erkek bir sekilde bazende olsa izlemistir😔