Mavisim20 Nebilimne valla bnde cok sevindim. Kocamı ikna etmek kolay olmadı. 1 haftayı gecti ugrasiyorum. Guzellikle konustum alttan aldım olmadı kabul etmedi. Snra biraz sert yaptım. Bi kac gün konuşmadım. Uzgun davrandm sinirli davrandim. Sonra cok istiyosun madem git ol dedi 😁
Mavisim20 Cicikiz cok zor oldu valla 😁 isteyerek kabul etmedi biraz kabul etmek mecburiyetinde kaldı. Tatlilikla yaptiramadim. Biraz kavga ettim biraz konusmadim. Benim koca tatlı dilden anlamıyor illa sert yapıcan ozman dank ediyo. Sonra kabul etti iste. Daha gün alamadım. Hastaneyle gidip fiyat konustum. Muayane olup ameliyat günu alıcam kismetse 😁
Mavisim20 Melmomss hic istemiyor aslında. Ilk bas tamam dedi barstik snra ne kadar lazim bunun parası ne kadar dedi. Fiyatı duyunca bidaha vazgecti kavga ettik. O is yeri acarken ben ona cok destek oldum. Dedim bukadarcık bi hakkım degerim yokmu benim dedim. Bidaha ses cikartamadı😁
Mavisim20 Nebilimne insallah sizde yaptirabilirsiniz ❤ ben cok uzun yıllardir istiyordum insallah nasip olur bi aksilik cikmadan. Bayrama kadar istiyorum. Nasil iyilesebilirmiyim bilmiyorum. Yaptiran varsa yazsa da bi öğrensem valla.
Blondie Nebilimne benimde öyle para biriktiriyorum yaptircam diyorum esim asla izin vermiyorr kızıyor 😒
Blondie Cicikiz bıraksam 2 çocukla nereye sığıcam en azından istedigimizi alıyor diye laf etmiyorum ama aldatmasi falan varsa zaten bitiricem iste takipteyim sürekli bir hatasini yakalamaya çalışıyorum
Rengarenk Ben de çok istiyorum. Ama fiyatta çok yaa. Hele ki bu zamanda. Ana sen ameliyattan sonra neler yaşadığını, ne kadar zamanda iyilestigini, artık nasıl göründüğünü falan yazarsan bizde bilgilenmek oluruz…
Mavisim20 Rengarenk simdi yaptiramazsam bende bidaha asla yaptramam hayal olarak kalir. Cnkü her sene fiyatlar 5 10 bin birden artiyor.