Eşime atılan mesaj
Yasak_elma bnden cok once biri olmus ama nisan falan olmamis
zarifhanim yalan? Haklısın aslında bekliyeyim ve görelim..
- Düzenlendi
Redkids Bekleyelim, sen kimse bir şey diyemiyor diye buna güveniyorsun. Bu senin her hesapta başkasıymış gibi konuşup insanları kandıracağın anlamına gelmiyor. Elini vicdanına koy öyle muhasebe yap. Hakikati konuşanlar susturulacak çünkü biliyorsun. Son yorumum da olsa yazacağım çünkü buna hakkın yok. O yüzden sadece inkar edebiliyorsun. Ama senin ne yaptığını kim olduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme. Asla sevilen biri olmayacaksın, aşağılık kompleksine girerek böyle boş amaçlar peşinde dolaşmayı bırak. Dürüst olmadıkça insan sayılmazsın redkid. Yüz hesapla girip insanları kandırma, aynı postlarda on hesaptan başka başka kişilermiş gibi konuşma. Dürüst ol!
Lavinia_ sadece terbiyesiz değil, şerefsiz, zıkkım ye vs dedi
1bbby terbiyesizligini ve kalitesizligini göstermiş bende keşke prim vermeseydiniz demek istiyorum bakın istediğine ulaşmış huzurunuzu kaçırmış bence olayın üstüne gitmeyin takipte kalın eşinin hesaplarını kendi telinde de açabilirsin
Hemsireanneg esimin hesaplar bende açık canim.
zarifhanim keşke sizde biraz insan olsanız ? Sen kimsin hangi hakla konuşabiliyor Sun pardon? Sevilen biri olağan derdinde değilim ben hep benim bazı şeyler bir kaç kişi yüzünden değişiyor bana atılan iftira ve yapılanları Allah’a havale ediyorum
zarifhanim kim olduğumu herkese söylemek zorunda değilim!!!
Redkids Sen diğer hesaplarında da bana aynı şeyleri söyledin. Her yazana sen kimsin, hangi hakla konuşuyorsun diyorsun, bişey denilince hadsiz terbiyesiz diyorsun. Halbuki hepsi sensin, asıl sen kimsin redkids he kimsin sen, sen kim oluyorsun ki insanları kandırıyorsun. Sen kim oluyorsun ki bu hesabınla muhatap olmadığım halde @SilahlaraVeda hesabından hiç bişey olmamış gibi benimle konuşabiliyorsun. Ben bir insan olarak hakkımı savunuyorum, insanlığını görsek de keşke saçmalamadan doğru düzgün normal insanlar gibi şu foruma ayak uydurabilsen hep dek dolap peşinde olmasan!!
- Düzenlendi
Redkids Başkasının postunu kirletmeye hakkınız yok. Sadece sana demiyorum. Tartışma içindeki herkese lafım. Senin fake hesaplarını askıya alıyorum. Bu saatten sonra lüften öz hesabına dön ve fake açmayı bırak. @Kuzulkurt zarifhanim lütfen sizde tartışmayı uzatmayın,çok can sıkıcı hal almaya başladı.
Redkids Zorunda değilsen eğer, bir hesabında aktif iken aynı posta başka hesapla girip yorum yapıp kimseyi kandırmayacaksın! İp adresini verme yetkim olmadığına mı güveniyorsun sen ki böyle çırpınıyorsun. Madem zorunda değilsin o zaman sadece bulunduğun hesapta kalıp onurunla yorum yap!
Nietzsche ben ona yazmadığım halde yazıyor bana. Birde serefsiz yazmış, fakında mısın?