Cicekliperde 1bbby canım pislik insan pisliktir. Senin bi şey yapmana gerek yok. Belki sadece sizi kıskanan biri bilemeyiz
1bbby Cicekliperde bide profil resmi ve kapak fotografi ikimizin resmini koymuşuz. Buna ragmen. Sarkiyi gonderdi ve engelledi tekrar engeli kaldirdi. Bnde sen unutamadigin birini niye engelledin yazdim . Elbet birgun gorusecegiz yazdi psikopat bende sövüp engelledim hala unutamiyorum kizginim
Nakrenpasa 1bbby bence ergenlikteki bir çocuğun ortalığı kızdırmak İÇİN yaptığı bir hareket. Bir ara benim eşime de yapıyorlardı. Ticaretle uğraştığı için numarası internette her yerde var. Oradan bulup uğraşıyorlar. Belki 5 defa denk geldi ve hepsi de 15-16 yaşlarında ergen erkek çocukları çıktı.
1bbby Cicekliperde yok salaklik degilde buyuk yurek yemislik . Dusunuyorumda baskasinin kocasina seni unutamadim imasinda bulunmak gizlice buyuk cesaret. Hic demiyor karisi yakalasa rezil olsam nolur diye. Boyle insanlar evlenip mutlu olmayi haketmiyor
CilekliVotka 1bbby Ben hiç erkeğin erkeği fake hesapla oynattığını duymadım 🙄 Dikkat edin muhtemelen eski sevgilisi
Gnl1234 1bbby farklı isimle hesap açıyo Karadenizde misin diyo demekki eşinizin orda olduğunu biliyo teyit etmek istiyo, şifreli konuşmuş eşinizin olmadığını anlamış engellemiş bu kadar basit yıllardır böğle bişe yakalamadığınız olmadığı anlamına gelmez altı boş değil inanın
1bbby Gnl1234 sabahtan beri dusunmekten basim agriyo. Bu soylediginin farkindayim. Bu kiside orali cunku
Gnl1234 1bbby düşünüp kendinizi yormayın afedersiniz ama üst üste yakalasak bile inkar eder bunlar öğle Bi cinsler peşini bırakmasanızda karşı taraf yakalanmak istemeyince yakalayamazsınız boşvermiş gibi yapın takipte kalın derim
1bbby Gnl1234 esime bu konu da inaniyorum ama 3 seneden beri profilde resimler niye simdi yaziliyor tuhaf olan bu
Berrak 1bbby eşinizin eski sevgilisi büyük ihtimalle, ve şarkı da birşey ifade ediyor olabilir ancak eşinize kızacağınız bir durum yok ortada .. Belli ki karşı taraf da sizden çekinip kendini tam olarak belli etmedi.