Napi10 Nietzsche benmde var şimdi geri yatcam kalkınca anlatırım ahahahh🤣🤣🤣🤣 Ay adet mi olcam ne bi gerginim uçan kuşa garezim var
Nietzsche Napi10 arada bana da oluyor bu nefret etme furyası , böyle istisnasız her gördüğümden nefret ediyorum 😂geçicidir takılma bence ,adamı da kendinden soğutma😂
Napi10 2bebelianakurt büyüden tut, borç altına sokmaya, küçük görme, yaşam tarzlarındaki absürtlük, bana laf sokmalar, rezil etme çabaları, patavatsızlık aman ne ararsan var işte.
Napi10 domestosunkokusu öyle valla anası ne ki da nası ne olsun diyorum kendimi doldurup duruyorum. Yani bu kadar mı nefret edilir ediliyor. Evde besledikleri muhabbet kuşuna kadar nefret ediyorum ya sevmiyorum tiksiniyorum 🙈 evlenmeden öncee bilseydim evlenmezdim
sosyolog1kadin Napi10 görüşmeyin o zaman. Bu kadar şeye kimse tahammül etmez yani nefret etmeniz hatta boşanmak istemeniz çok normal
Deleted16 Napi10 Ay ben de böyleyim. Bir tek eşim değil her şeyden soğuyorum kadın öyle meretki kanımı çekiyor. ☹️💆🏻♀️ Çok şükür ki eşimle kayınbaba hakkından geliyor cadalozun 🤓
Napi10 Deleted16 ufff benimde ya napsam da olmuyor sevemiyorum bana yaptıklarından dolayı. İki yüzlü şeytanlar. Ama başardı yani onun yüzünden küstük eşimle zaten uzakta tam oldu