Kizlar cevabini bulamadigim bir soru var.
Arkadaslarimla otururken surekli mevzu eşe istedigini aldirip, aldiramam, yaptirip, yaptiramam konusuna geliyor ve hepsi cok istedigim bir seyse hemen o geceyi guzellestiriyorum iliski esnasinda soyluyorum hayir diyemiyo veya hayir derse 1 hafta yataklari ayiriyorum cinsellikle tehdit ediyorum vs diyor ee kocan seni sevmiyor mu da böyle bi durum oluyor diyorum yo cok seviyor diyor ee kisitliyo mu seni bir sey alirken vs diyorum genelde yapmaz ama bazen boyle yapar diyor.
Ben gorucu usulu evledim 3.5 sene oldu esime hic bi zaman cinsellikle bir sey aldirmadim bu cok guzelmis derim benden once kasaya gider yada yuruyuse vs ciktigimizda vitrin de bisi gorsem hosmus bi ara gelip bakayim derim esim benden once gidip alir yada ben gidip aldigimda niye aldin vs diye hesap sormaz en son adama artik bi ev alalim dedim butcemizi biliyosun askim ona gore hareket et dedi arkadaslarima soyledigimde sasiriyorlar biz askimizdan ole bite evlendik asla boyle bi hayatimiz yok diye eee madem oyle esleri niye yapmaz ki ?

Kendilerine soruyorum onlar da bilmiyor isin tuhafi

Her koca bir değil ki 🧐 Aksiyon istiyorlarsa demek ki 😁 bazılarının eşleri de pırşşş demeden yapmıyor maalesef canım herkes senin gibi şanslı değil 🥴

_perilice_ 6 yıl oldu evleneli şimdiye kadar eşime cinsellikle birşey aldırmadım.Zaten beceremem öyle seyleride hoş gerekte duymadım😏Genelde ben pek öyle ihtiyacım olmadığı sürece fuzuli bişey almam aldırmam ama çok ihtiyacım varsa veya uzun zamandır kendime bişey almadıysam kocama derim ayy nezamandır şunu şunu almamıştım kendime kocacığım ya derim eşimde anlar hemen gidelim allalım aşkım der.Ben ondan daha tutumluyumdur.Oyüzden benden para esirgemez çünkü çarçur yere harcamayacağımı sadece gerçekten ihtiyacım olduğu için o şeyi istediğimi bilir ve alır.Misal geçen senelerde araba alırken askım hangi marka hangi model araba olsun nasıl bişey istersin dedi bende heran gibi model marka fark etmez kullanışlı,temiz,az yakıt harcayan bi aile arbası olsun bana yeter dedim🤷‍♀️Oyüzden eşim benden bişey esirgemez sağolsun buyüzdende cinselliği kullanmama gerek kalmıyor🤷‍♀️

_perilice_ bizde severek evlendik 3 yıl nişanlı kaldık. 2 yıldır da evliyiz. Ozamanlar da simdi de ben bu güzelmis dediğim an gidip alır ben gerek yok kalsin dedimmi de zorla aldırır hatta. Herkez bir değil. Mesela bende aşırı tutumlu biriyim 😂

_perilice_ cinselliği kullanarak bişey aldırmak kadar vasat bi durum olamaz kendine saygısızlık en başta.Zaten adamın afedersin *m salak olması lazım böyle kanması için

_perilice_ cinsellikle herşeyi yaptırmak çok saçma sonuçta bi karar alınacaksa müşterek alınmalıdır ayrıca senin paran benim param bunlar çok çirkin bişey eğer benim istediğim bişey varsa bütçemizi düşünerek hareket ederim tabikide eşimin kararı çok önemlidir canım benim oda ikiletmez Allah razı olsun

Nietzsche 40 yıl düşünsem aklıma gelmez cinsellikle istedigimi aldırcagım elin karıları mı zeki yoksa dengesiz bilemedim ama hiç hoş bişey degil bu yaa
              Benim esim cimri diyemem ama maddi yönden zorluk cektigi için askım almayalım askm dursun der bende ısrar etmem zaten elinde fazla para olsa bana verir saolsun

domestosunkokusu degil mi ? Bunu burda da sordum instagramda bazi sayfalar iste ev aldiran camasir falan diye link paylasiyo orda da aayyy bu camasiri aldim gercekten kocam istedigmi yapiyo diyorlar cok sasiriyorum bende dedim buraya bi post acayim bakayim fikirler ne

Deleted16 yaaa instagram sayfalari da artik ev aldiran camasir vs diye paylasiyo orayada geri donusler oluyo aay sayende linkledigin camasirla kocam agzimin icine bakiyo vs diye arkadaslarimda surekli bu muhabbeti acinca merak ettim buraya post acayim dedim

Yasak_elma arkadaslarim surekli artik bunun muhabbetini yapiyo hani sasiriyorum onlar adina da artik insta sayfalari da ev aldiran istedigini yaptiran camasir vs diye linkler paylasiyorlar geri donusleri ay sayende kocamiz agzimiza bakiyo vs olunca merak ettim buraya bi post acayim dedim yani 😅