KirmiziOjeli cok dogru soz oldu vallahi 😅 de mi yani insan hayat arkadasindan 3-5 i esirgiyosa daha nedir ki zaten.
insta sayfalari da ev aldiran istedigini yaptiran camasir vs diye linkler paylasiyorlar geri donusleri ay sayende kocamiz agzimiza bakiyo vs olunca merak ettim buraya bi post acayim dedim yani 😅
Neden ki ?
Eskobar bana da cok sacma geliyo hatta bazilarinin artik abarttigini dusunuyorum cunku ne bilim yaza giriyosun tamam dolabi her sene yenilemez bi insan ama yine de alacagi 3-5 bisi olur onu bile almiyor diyorlar ama onlarda benim abarttigini dusunuyo tuhaf bi sekilde
2bebelianakurt aynen benimde onlar diyene kadar aklima hic gelmedi vallahi onlar soyleyince yani bi pantolonu bile cinsellikle aldiriyosan giyme bacim zaten dedim
ZRaporu ahaha ama geneli boyle soyluyo anlamadim valla
_perilice_ haklısın valla kocasına eskortluk yapıyor gibi
_perilice_ onlarınki artık alişkanlık olmuş saçma bence.Nealakaymiş cinselligi kullanarak ev aldırmak.zaten bi ailenin maddi yeterliliği varsa ev almaya cinselliğe yansıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.Bizim ev almaya paramız olsa eşim benden önce kosacak ev almaya bana gerek kalmıyor yani😁😁
_perilice_ alacağı elbiseyi pipisini kullanarak yapıyosa onu şeylerde yapıo insan eşine böyle olurmu yaa bide erkeklerdede hata var kardeşim sen karının harçlığını vermek zorundasın ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın söylenmeye bile gerek yok yani
_perilice_ amsalak herifler öyle yapıyor. 250 gram için ev mi alınır ya 😂😂😂😂😂
domestosunkokusu 250 gr mıymış😂😂
Eskobar öyle diyorlar tartmadim 😂😂
_perilice_ yok yaaa senin çevrede sıkıntı var.😁
domestosunkokusu tartınca haber et merak ettim😂😂😂😂😂😂
Eskobar aynen iste de bunu arkadasin yuzune direk soyleyemiyorum maalsef ama onlar anlattikca ben sok oluyorum. Sadece tek sordugum boyle bi adamla neden evlendin ? Seviyorum diyorlar ya seviyosun da neyini sonucta cinsellikle ihtiyaclarini karsilayan biri varsa karsinda ne kadar iyi ne kadar hos biri olabilir ki ?
domestosunkokusu ahahaahah ay cok guldumm bunaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ZRaporu ne bileyim anam bacim hatta son zamanlarda instada da fenolar link paylaşırken ev aldiran camasir vs diye paylasip sonra aayyy kiz dedigin camasir aldim kocam agzima bakiyor ne diye geri donutleri paylasiyorlar ya bende merak ettim buraya sorayim bi dedim 😅
_perilice_ garip geldi dediğiniz bende ne istersen alır hatta benim sevdiğim şeyleri özellikle aldı ve devir ne kadar kötü hepimiz görüyruz oğluma ayakkabı aldım bende takım olalım diyr kendimede almak istedim anaaammmm fiyatı uçmuş konusunu açtım beğendiğim ayakkabı var ama çok pahalı alamayız şuan bütçemizi etkiler dedim açıkladık güzel bir dille fiyatını sordu alırım sana dedi 😁😁 kıyamadı bu ay alacağım canım ayakkabımı ❤️❤️ İlişkide eşime birşey aldırmak kendimi pazarlıyormuş kullandırıyormuş gibi hissettirir eşim sonuöta açıklayıp söylerim
_perilice_ ben cinsellik esnasinda ya suraya gitmek istiyorum sunu yapmak istiyorum izin verirsin dimi diyorum tabikide olur fln diyor yada bisi alcagim zaman hemen izin veriyor 😁😁 ama hic tehdit etmedim
Sencerinannesi ya cinsellik esnasında öyle şeyler nasıl konuluyorsunuz😂 bana da garip geliyor yani o iş olmasa da insan istediğini aldırıp istediği yere gidemez mi
3annelif denendi olmuyor cnm bu arada yapmadan once söyle sana yanastigi zamqn 😅 hic hayır demedi bugüne kadar ise yariyor yani 😁