Kızlaaaaaarrr bayram yaklaşıyor bayramlıklarınızı aldınız mı veya nasıl bir kombin planlıyorsunuz vizede fikir olmuş olur
Bayramlıkkkk
Benprenseess Antalyada yaşıyoruz mayıs ayında havalar sıcak olur düşüncesiyle 2 tane elbise aldım Lc waikiki ve civil den. Su günlerde hava güneşli ama rüzgar da var esiyor yani. Haftaya da bir kac gün yağmurlu gösteriyor. Fazladan uzun kollu bayramlık da alacak gibiyim 🙂
Benprenseess böyle hazırlık yapan kaldı mı ya ne varsa onu giyiyorum illaki şık şeylerim olur ortaokuldan sonra bıraktım artık sadece bebeme alırım 😂
Melmomss bebek için mi soruyor acaba :)) kendime kırmızı pabuç almayı planlıyorum 🤣🤣
bitterdelisi24 of bir de tütülü etek 🤌🏻 öyle olduğunu düşünelim😂
Melmomss beyaz külotlu çorap ??? Ayy cocuk olmak varmıs :)) ne guzel heyecanlanırdık yeni kıyafetleri giymek için :)
Kızıma sipariş ettim☺️kendime birşey bulamadım daha
Benprenseess kızımın elbisesi var, eşime ve ogluma gömlek alıcam. Sevgililer gününde eşim tunik gömlek almişti bana ama ince oldugu icin giymemiştim daha hic, mayısta havalar sıcak olursa o tuniği giyerim. 😊
Patateskizartmasi7 bebeğine aldın o zaman bnde kızıma elbise aldım trendyol dan kendime henüz karar veremedim ne alsam 🤔tesettürlüyüm bu arada
Melmomss Bn kızıma da aldm eşimle kendim için yeni ciciler alcam Tbii
ketenprenses hmmm kendimize de almalıyız ama
Sedaa ayyy hadi senin var yeni alınmış
Kizima kot sort üzeri gömlek balon kol. Rengi gül kurusu şortun gömlek beyaz uzerine gül kurusu kelebekli ayakkabı. Kendime pantolon tunik çanta ayakkabı aldım.
Benprenseess of cok güzel bitane elbise buldum internetten lakin 40 beden ben ise 79 kiloyum imkani yok giremem içine hadi boydan kilo pek gözükmüyor diyelim göbegide korseyle kaybetsek koca memitoları napcam öf öf elbise istiyorum
Ozge49595 ya aynen yazın efil efil elbise istiyorum bnde
Oğluma kıyafet bakıyorum ama içime sinen birşeu yok 😞😞 önerilere açığım 1.5 yaşında oğlum
bayangamzelili insgrmdan cicis bebe var bende oğluma ordan alıyorum hem çok kaliteli hemde uygun ve harika şeyler var bi bak istersen ☺😊
Benprenseess ben oğluma takım alfım kravatlı 5 aylık bu arada teyzesi ilk bayramımız k3ndime elbise aldım eşime de kumaş pantolon ve gömlek aldık 🤭😊
bayangamzelili şortlu tişört lü papyon alsan güzel olur
Eflatun00 ya maşallah Allah size bağışlasın nice bayramlarınız olsn