Benprenseess Antalyada yaşıyoruz mayıs ayında havalar sıcak olur düşüncesiyle 2 tane elbise aldım Lc waikiki ve civil den. Su günlerde hava güneşli ama rüzgar da var esiyor yani. Haftaya da bir kac gün yağmurlu gösteriyor. Fazladan uzun kollu bayramlık da alacak gibiyim 🙂

Benprenseess kızımın elbisesi var, eşime ve ogluma gömlek alıcam. Sevgililer gününde eşim tunik gömlek almişti bana ama ince oldugu icin giymemiştim daha hic, mayısta havalar sıcak olursa o tuniği giyerim. 😊

Kizima kot sort üzeri gömlek balon kol. Rengi gül kurusu şortun gömlek beyaz uzerine gül kurusu kelebekli ayakkabı. Kendime pantolon tunik çanta ayakkabı aldım.

Benprenseess of cok güzel bitane elbise buldum internetten lakin 40 beden ben ise 79 kiloyum imkani yok giremem içine hadi boydan kilo pek gözükmüyor diyelim göbegide korseyle kaybetsek koca memitoları napcam öf öf elbise istiyorum

bayangamzelili insgrmdan cicis bebe var bende oğluma ordan alıyorum hem çok kaliteli hemde uygun ve harika şeyler var bi bak istersen ☺😊

Benprenseess ben oğluma takım alfım kravatlı 5 aylık bu arada teyzesi ilk bayramımız k3ndime elbise aldım eşime de kumaş pantolon ve gömlek aldık 🤭😊