ketenprenses Benprenseess haklısın bulamıyorum internetten güvenemiyorum geçen bayram modanisa sipariş ettim iğrenç bişey geldi. Yerim uzak olduğu için kargo buraya 1 saat çekiyor arabamda yok değiştirmedim. Çıkıp AVM birgün alicam ☺️☺️☺️
Bal_kizin_annesi Kizima kot sort üzeri gömlek balon kol. Rengi gül kurusu şortun gömlek beyaz uzerine gül kurusu kelebekli ayakkabı. Kendime pantolon tunik çanta ayakkabı aldım.
Ozge49595 Benprenseess of cok güzel bitane elbise buldum internetten lakin 40 beden ben ise 79 kiloyum imkani yok giremem içine hadi boydan kilo pek gözükmüyor diyelim göbegide korseyle kaybetsek koca memitoları napcam öf öf elbise istiyorum
bayangamzelili Oğluma kıyafet bakıyorum ama içime sinen birşeu yok 😞😞 önerilere açığım 1.5 yaşında oğlum
Eflatun00 bayangamzelili insgrmdan cicis bebe var bende oğluma ordan alıyorum hem çok kaliteli hemde uygun ve harika şeyler var bi bak istersen ☺😊
Ozge49595 bayangamzelili bütçenize uygunsa lc waikikide cok güzel şeyler var mutlaka bak hem kapıda ödeme seçeneği var
Eflatun00 Benprenseess ben oğluma takım alfım kravatlı 5 aylık bu arada teyzesi ilk bayramımız k3ndime elbise aldım eşime de kumaş pantolon ve gömlek aldık 🤭😊
Benprenseess ketenprenses bnde aynı moda Nisa da Bi etek aldım hiç hoşuma gitmedi kargoya da vermedim öyle evde duruyor etek gömlek almayı düşünüyorum kendime ama
ZeynepSare9485 Benprenseess ya Bende tesettürlüyüm ama etekli kombin bulamıyorum hep pileli etekler var onlarda kilolu gösteriyor siz nerden alıyorsunuz acaba tavisye edeceğiniz bir site var mi
Telvesizkahve ketenprenses canım tesettürlü isen instada fayaboutige var. Şık parçalar var. Bı kaç takım aldım. Çok güzeller göründüğü gibi. Bak istersen. Bide Onuk giyim var orayada bakarsın. Tesettürlü isen tabii🌺
bayangamzelili Ozge49595 bütçe sorun değil benim için ama böyle farklı tarz birşeuler arıyorum sürekli bakıyorum ama hep aynı modeller geliyor orayada 😞
TombulHatun Benprenseess kendime elbise şal aldım eşime sweet aldım kızımın daha doğmadan aldığım 2 tane elbisesi vardı ancak oluyor ona onları giyecek 😂 tesettürlüyüm ilk defa pazarium sitesinden sipariş verdim inşallah güzel bir şey gelir 😊
Patateskizartmasi7 Benprenseess ben daha kendime almadım kendime almak hiç aklıma bile gelmedi alışverişe çıkıyoruz hemen bebeğime birseyler bakıyorum kendimi unutuyorum 🙂
Melmomss bitterdelisi24 şimdi nereye gidiyoruz da ne alalım ya eski heyecanı tadı yok delirirdim sabah olsunda yeni aldıklarımızı giyeyim diye gerçekten özledim 🥲
bitterdelisi24 Melmomss dogru önceden bayramdan bir ay önce başlardık şunu yapalım bunu yapalım .. yok ya heves bile kalmadı :)
Benprenseess Melmomss aynenn vla haklısın eski bayramların tadı tuzu kalmadı normal bir gün gbi geliyor artk