Deleted16 Enda Benimde gebelik belirtilerimin arasında yoğun kasık ağrısı vardı. Ağlatıcak derecedeydi
Enda Deleted16 bende bel fıtığı da var 2 defa amelıyat oldum bel agrım var ama ondan mı normal agrımı anlamıyorum hiç ama kasıklarımda sureklı bı acı gıbı agrı gıbı bilmıyorum
Eskobar Enda buna güvenerek gebeyim yada değilim diyemezsin belkide yumurtaların su toplamıştır belkide hamilesindir şuan tüp bebekle ikizlere hamileyim ağrım çoktu şükür tuttu benimle birlikte ağrı çeken biri daha vardı ondada tutmadı yani bilemezsin
Enda Eskobar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıb etsın ınsaAllah bana da nasıb etsın ister istemez ümitleniyorum bu 3. Çatlatma denemem ve gerçekten güzel haberler almak istıyorum artık 😔
Enda masumperi femara kullandım 5 gün boyut olarak 1 tane 19 mm yumurtam oldu başka da oluştu ama onlar daha küçük dedi doktorum. Sürekli kasık agrım var inşaAllah hamıleyimdir 🥰🥰🥰
masumperi Enda inşallah bnde bu ay femara kullandım cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı olsun hepimiz için sizdede iğneyi vurduktan ilşkiden sonra kasık ağrısı sanki🙈 gaz sancısı gibi bişi oldumu
Enda masumperi oldu ama o yumurtanın çatlama agrısı olabiliyormuş. Bende ki hiç geçmedi ama kasık agrım hala var bel ağrım var bugün 11. Gün sabredemedım daha test verdim tabı kı kesın sonuç çıkmıycak ama bakalım ne olur 😂😂😂
Enda masumperi sonuç 4.1 burdan pozıtıfe dönecegını sanmıyorum ama bakalım 2 gün sonra bırdaha vereceğim kan bakalım hayırlısı 😂😂
Enda masumperi aslında 14 ünde vermem lazımdı ama internette 3 haftalık gebelıklerın beta degerını 100 lerde görünce gaza geldım 😂😂😂 hatta şuan yarın değil öbür gün vermem lazım kan inşaAllah sabrederim 😂😂😂
Edo Enda canım benimde şiddetli kasık ağrım vardı bunun üzerine doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel haberler alırsın 😘