Gümüş böceği
Deleted16 trendyol satıcı garantireyon ürün adı: bayer hamamböceği ilacı 20 gr maxforce kokusuz jel fiyatı: 95 tl
Deleted16 dene bi ben öyle yaptım her yere ilaç şıktım en azından şuan daha az görüyorum
Deleted16 eviniz parkeyse parke altlarında olusuyorlar lanet sun benimde eski evimde vardı banyo tuvalet kailarinin diplerinden çıkıyordu. Ben sürekli yağ sökücü siktim bide gece dinleyin oarkelerden ses geliyor mu öyle atlattik sayılır sirna taşındık kiracilardan da hiç şikayet almadik
Benmde vardı allahtan gitti kendiliginden siyah buyuk bisey di korkuyodum cıkıcamtım tamda artık yoklar sizinkiler ksin kahverengi yavrısı fıln da vardır genelde lavabo altlarında oluyor yuvası karablıga geliyolar ısıgı acınca kacıyolardır benm kuzenimin onlardanmı evi apartmanı tamamen ılaclattılar suan yok gitti
Ortasekerlikahve hadi ya. Eşim bi baksın şu parkelere 🤦🏻♀️Doğudan geldim ben orada böyle bir şey görmemiştim ama ya.
Cansu37 evet ışıktan kaçıyorlar minik minikler daha. Şu parkalerle lavabo giderlerine baktırcam bi. Teşekkür ederim 🙏🏼
Deleted19 Valla sadaka vercem bi gitseler inşallah 🤦🏻♀️
2prens1prensesannesi çok teşekkür ederim 🙏🏼
Deleted16 araştırınca netten genelde parke alttlarinda oluyorlar ve ordan cogaluyorlar canım gece o tıkırtılar uyuyamazdik varya Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu bir sey
Ortasekerlikahve baya bir araştırdım ama parkeyle ilgili hiç bişi görmedim . Ses gelmedi bize şuana kadar. Evimin her yeri de parkedir üstelik. Banyo tuvalet mutfak ebeveyn banyosu dışında. Bu gece dinlicem ama 🙁
Cansu37 Allah belalarını versin 😭
Deleted16 oo tam adamına sordun :) bizdede vardı ya 3 gunde gecirdi ama dur atıyım ilacı
Deleted16 o ilaç zaten .. bitanesi yedıgı zaman yuvasına gıdıyor ya diğer böceklerinde ölduruuyo ben artık sinir krizi gecırıyordum ağlıyordum hergun cok kötu bırsey ya
Deleted16 gümüş böceği ses çıkarmaz, hamam böceğinden ses gelir. 10 senedir bende çekiyorum, parkeleri değiştirdik, kapıları değiştirdik, fayansları değiştirdik evde eski hiçbişey kalmadı. Ama yine bitmediler. Şu ilacı bende alıp deneyeceğim. Yağmurlu havalarda daha da çoğalıyorlar bizim evdekiler 🤦♀️
bitterdelisi24 ayy bekliyorum baby at 😀
Manuka10en Ayy Allahım yaa. 10sene ne kız 😣😣