Deleted16 bizim apartmanı komple istila etmiş tüm evlerde varmış canım kurtulamıyoruz, apatman ilaçlandı ama nafile.
Gümüş böceği
Deleted16 ah kuzum oruç ya kafa gitti. Şimdi baktım da parkenin altında olan tahta kurdu kapıların eşiğinden çıkan gümüş böceği 😂 sen o kadar kötü durumda değilsin bende her ikisi de vardı
Ortasekerlikahve hadi ya Allah yardımcın olsun beybii 😣
Poinella kızımı napıcam 🙁
- Düzenlendi
Manuka10en saka gibi gerçekten kızım büyüyüp emekleyince ne olcak diye düşünüyorum 💆🏻♀️🙁
Deleted16 işallah o zamana jadar kurtulursun, benim oğlan 14 yaşında, o alıştı artık birlikte büyüdüler çünkü😂şimdi elinde terlikle gördüğü yerde öldürüyor.
Manuka10en yaaa hahah 🤣🤣
Poinella yöneticiye ileticem durumu o zaman. Teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
Deleted16 heryere Aralıklarla sık üç ay etkıli öyle solim
bitterdelisi24 bu jeli yiyor sonra yuvasına gidip diğerleriyle ölüyor mu şimdi 😀 ay teşekkür ederim beybii 😘😘🙏🏼
Deleted16 evet evet ölüsünü bile görmüyorsun yani :)
Hatta ben eve ılaclama cagırdım kesın sıktıkları da buydu bide 300 tl almıstı azar azar sıktı:) sonradan keşfettim eczanede de var ama pahalı trendyolds uygun .. bizim evin yanında da fırın var hep ona geliyo böcekler
bitterdelisi24 Abooooo 😀😀 Ay Allah razı olsun kız gerçekten 😀🙏🏼🙏🏼🤦🏻♀️
Deleted16 seni en iyi ben anlarım 🙈🙈 taşınmayı bile dusundum ben o derece :) neyse sende kurtul insallah bana dua edersin 🥰😂😂😂
Deleted16 aynen o şekilde yazabilirsiniz
bitterdelisi24 bende istiyorum taşınmayı valla ama inanıyorum gidecekler. Çok duacın olurum yaa 😀😀👌😍🥳
Deleted16 hadi bi an önce hallet şu işi 😂😂
bitterdelisi24 gelir inş hemen 😀 sipariş 🥳
Deleted16 gelir gelir :) parti verırsın böceklere elveda 😌 ay ısmını yazınca bile kusasım gelıyor 😌😂😂