Deleted16 bizim apartmanı komple istila etmiş tüm evlerde varmış canım kurtulamıyoruz, apatman ilaçlandı ama nafile.

Deleted16 tam bu donemler yumurtlama dönemleri bina yonetimiyle konusup komple bina ve evleri ilaclatin.

Deleted16 ah kuzum oruç ya kafa gitti. Şimdi baktım da parkenin altında olan tahta kurdu kapıların eşiğinden çıkan gümüş böceği 😂 sen o kadar kötü durumda değilsin bende her ikisi de vardı

Manuka10en saka gibi gerçekten kızım büyüyüp emekleyince ne olcak diye düşünüyorum 💆🏻‍♀️🙁

Deleted16 işallah o zamana jadar kurtulursun, benim oğlan 14 yaşında, o alıştı artık birlikte büyüdüler çünkü😂şimdi elinde terlikle gördüğü yerde öldürüyor.

Deleted16 biz yaptirmadik ama annemler abimler yaptirdi binanin ilaclamasi zaten evi etkilemiyo eve yapilan ilacta banyoya gider yerlerine yapiliyo oyle kokulu birbilac degildi abimin cocuklari odalarinda oynadilar banyo temizlenene kadar girmediler

Deleted16 evet evet ölüsünü bile görmüyorsun yani :)
              Hatta ben eve ılaclama cagırdım kesın sıktıkları da buydu bide 300 tl almıstı azar azar sıktı:) sonradan keşfettim eczanede de var ama pahalı trendyolds uygun .. bizim evin yanında da fırın var hep ona geliyo böcekler

Deleted16 seni en iyi ben anlarım 🙈🙈 taşınmayı bile dusundum ben o derece :) neyse sende kurtul insallah bana dua edersin 🥰😂😂😂