Yasak_elma ayy ne kadar rahatmışın bende cinselliğe düşkünüm ama kocama evlendiğim zaman kendime geldim ben kocamdan başkada kimseyi sevmemişim
Kocadan önce başkasıyla iliski
Yasak_elma bizde sevgiliyken yüzeysel yaşadık ve o kadar güzeldi ki içime girerse başkasıyla evlendiğimde aklıma gelir mi diye korktum. Hakliymisim ve seni de tebrik ederim linclere göğüs gerebildigin için . Herkesin kendi hayatı kendi düşünceleri . Sevgilin evlendimi peki
Hdgvbh tesekkurederim canım tebrigin icin🤗Linclemeler derken herkesin kensi hayatı sonucta.ne yasadığımız kimseyi ilgilendirmez.ben sevgilimle yuzeysel ilişkiye girdim ama sonucta ne anal nede vajinadan bi ilişkim olmadı.Sonuc olarak gene eşim ilkim oldu.Evet insanın evlendikten sonra yaptıkları aklına geliyor.karşılaştırmalar falan yapıliyor.Bilhassa evliliğinin ilk zamanlarında daha cok oluyor bu.Hatta bazen diyorumki sevgilimin eli daha hafift daha guzel okşuyordu daha güzel oral yapıyordu dilini daha güzel kulaniyordu falan diyordum.ama artık 6 yıl oldu evleneli aklıma gelmiyor hayal meyal olan şeylerde artık yavaş yavas siliniyor aklımdan.Sevgilimin evli olup olmadığını bilmiyorum canım hiç görmedim evlendikten sonra.Sosyal medyasındada bişey yok.Ben evlendikten sonra sosyal medyalarını kapatmıstı.Birkere bakayım demiştim bulamamıştım.Bende kapattım hesaplarımı ondan sonra hiçbi bilgi alamadım kendisinden.
Arkadaşlar zina falan fıstık tartışmasına döndürmeyin herkesin günahı sevabı kendine benim derdim zarla falan da değil anlatmak istediğim başka bişey hadi size iyi eğlenceler 😂🙏🏻
- Düzenlendi
Yasak_elma bence o anin heycanindan oyle oluyor esimle nişanlıyken cok yakinlasmalarimiz oldu. İliski olmadigi halde o kadr zevkliyse olsaydi noldurdu bilmiyirum . Simdi de ilskimiz hayet iyi ama keske nisnliyekn yapsaydik diyirum bende
Limonlupopkek aynı bende öyleyim nişanlıyken deli gibiydi evlendik fos 😂😂
Limonlupopkek yasak olan herşeyin tadı daha lezzetli olmuş diye boşuna dememişler.Kesin sizde bizde aya falan çıkardık yapsaydık kız🤭🤭🤭