Eskobar canim hiç zina işlerine girmeyelim buralar karışır heryedin geçmişinden vardır ve olabilir

Hdgvbh tesekkurederim canım tebrigin icin🤗Linclemeler derken herkesin kensi hayatı sonucta.ne yasadığımız kimseyi ilgilendirmez.ben sevgilimle yuzeysel ilişkiye girdim ama sonucta ne anal nede vajinadan bi ilişkim olmadı.Sonuc olarak gene eşim ilkim oldu.Evet insanın evlendikten sonra yaptıkları aklına geliyor.karşılaştırmalar falan yapıliyor.Bilhassa evliliğinin ilk zamanlarında daha cok oluyor bu.Hatta bazen diyorumki sevgilimin eli daha hafift daha guzel okşuyordu daha güzel oral yapıyordu dilini daha güzel kulaniyordu falan diyordum.ama artık 6 yıl oldu evleneli aklıma gelmiyor hayal meyal olan şeylerde artık yavaş yavas siliniyor aklımdan.Sevgilimin evli olup olmadığını bilmiyorum canım hiç görmedim evlendikten sonra.Sosyal medyasındada bişey yok.Ben evlendikten sonra sosyal medyalarını kapatmıstı.Birkere bakayım demiştim bulamamıştım.Bende kapattım hesaplarımı ondan sonra hiçbi bilgi alamadım kendisinden.

Arkadaşlar zina falan fıstık tartışmasına döndürmeyin herkesin günahı sevabı kendine benim derdim zarla falan da değil anlatmak istediğim başka bişey hadi size iyi eğlenceler 😂🙏🏻

Yasak_elma bence o anin heycanindan oyle oluyor esimle nişanlıyken cok yakinlasmalarimiz oldu. İliski olmadigi halde o kadr zevkliyse olsaydi noldurdu bilmiyirum . Simdi de ilskimiz hayet iyi ama keske nisnliyekn yapsaydik diyirum bende

Limonlupopkek yasak olan herşeyin tadı daha lezzetli olmuş diye boşuna dememişler.Kesin sizde bizde aya falan çıkardık yapsaydık kız🤭🤭🤭

Hdgvbh benimde eşim her anlamda ilkim öyle ki ilk gece bile birliktelik yaşayamadık 3 gün giremedik dkşsndşfmfl yaşayanlar kesin vardır ve bu dediğiniz kıyas kesin yapılıyordur

Eskobar Eskiden evet rahatmısım ama simdiki aklım olsa asla yapamazdım.Cahil cesaretiydi benmki😀Evlendikten sonra doğum için erkek doktorlara gittim evet ama çok cekindim.Doglarımin ikisinide erkek doktor yaptırdi ve çok utandım ıkınma anımda, dikişim atilırken,açılmam varmı diye bakılırken.Şimdi ben bile kendime hayret ediyorum nasil bukadar cesaretliymişim diye🤔

ZRaporu amacı yok canim bunu merak etmistim hep . Neden dersen çevremde başkasıyla yaşayan arkadaşlarım onunla değil eşimle gizel falan diye bahsediyorlardı mesela

Hdgvbh tabi canım herkes kendi bilcek benim bildiğimi kim bilmiyo burda diyorumya hepimizin var hataları pişmanlıkları dahada deşme da😂😂

Limonlupopkek ay bi düşünsene kocan senle ilişkideyken diğer ilişkisiyle kıyas ediyor töbe yarebbim keserim valla😂😂

Hdgvbh bende bide şu var yani kocamın temizliğinden utanıyorum insanın bi tane bari sevgilisi olur yok aga

Eskobar ben dicektim onlar düsünse ilk ilişkilerini kıyaslasa cıglık kıyamet😂 ben yapmazdım yapılmasını da istemem