• +18
  • Eşim çocuk prnsu izliyor

Bugün telefonunu kurcaladım internet geçmişine baktım ve 12yas çocuk prnsu tarzında aramalarda bulunduğunu gördüm bağlantı şifresiz açılmadığı için bakamadım açılması için şifre bile koymuş adam… Çok kötüyüm şu an çünkü 10aylik bir kızım var .. ben bu adamın yanında nasıl kızımı birakicam zaten ona ikinci kez şans verdim sırf çocuğum babasız kalmasın diye… Ne yapmalıyım beyninden kaynar sular döküldü resmen birde bu mübarek günlerde yapması hepten üzdü beni oruç tutuyor sanıyorum ama hep o sitelerde gece yarıları izlemiş

İlk defa çocuk içerikli baktığını gördüm diğerlerini izliyordu istemesem de ama bunu ilk gördüm çok kötüyüm ailem uzakta

Delikizz3 İlk defa görmüş olman neyi değiştiriyor böyle adi herifler yüzünden çocuklarımızı sokağa çıkaramayacak hale geldik pislik. Ailen ne kadar uzaksa uzak ara anneni babanı alsınlar seni kendi çocuğunu nasıl emanet edeceksin buna Allah aşkına affedilir bir yanı var mı üstelik adam açma diye şifre bile koymuş kim bilir ne hayaller kuruyor ay allahım öldürürm ben olsam

Kuzulkurt Allah aşkına herşeyi dört dörtlük doğru mu yapiyosunuz sanki… Ayrıca ailem uzakta kaynanamgil tepemde kaçamam bile aileme nasıl söylerim böyle biseyi bilmiyorum halama yazdım gönderdim şu an ne yapicam bilemedim

TombulHatun ya Allah aşkına yeni gördüm bir saat olmadı bende buraya ne yapayım diye yazdım zaten. Zaten her kavgada çocuğumu almakla tehdit ediyor benim burdan sorun yokmuş gibi çıkıp kaçmam lazım anliyormusunuz.. aileye hemen öyle söylemek kolay mı sanıyorsunuz

Kuzulkurt aktif mi kullanmisim sürekli mi burdaymisim konuyu değiştirip durmayın artık açıklama yaptım benim derdim bana yetiyor şu an

Delikizz3 her şeyi dört dörtlük yapmıyoruz ama bok gibi bir eşimiz ya da bir hayatımız varsa ya anlatmıyoruz kendimiz başa çıkmaya çalışıyoruz ya da anlatınca umurumuzda değilmiş gibi davranmıyoruz. Hele ki böyle bir konuda. Yazık çocuğunuza umarım bir şey olmaz..