Popy_ Aysenurozbay şimdi bunu düşünüyodum bende 😅 hep bazlama yapiyodum ya sıkıldık bu sefer poaca mayalicam sahurda pisircem nasip olursa 😊
Mujahide_esved Aysenurozbay Ben patatesli börek yapacağım bugün akşam yemeklerini düşünürken birde sahur çıktı artık 😂
Deleted21 TombulHatun bende ya ,tek gözüm kapalı suyu anca içiyorum😂 hayır sahurda yapmıyoruz Yani . Niye girmez bu nalet kilolar 🥴
Popy_ TombulHatun eşim için ❣️🥰 ben tutmuyorum emzirdigim için normal kahvaltılık hazırlasam çabuk acıkır tok tutmaz mayalı şeyler daha etkili oluyo diye herşey onun için
TombulHatun Deleted21 ben çoğu zaman su bile içmem yediğimde daha çok acıkıyorum sanki ya 😂 kilo deme deme ramazanda en son derdim kilo valla iftarda masadan kalkıp derse oturuyorum 12ye kadar pek mümküm değil o yüzden ramazanda kilo vermem boşver 😂😂
Deleted21 TombulHatun bende içmiyorum,ama tam uykuya dalıcakken içimdeki ses kalk su iç yarın susarsın dıyor 😂ramazanda iyi ders yapıyorsun🧿 öğretmenin anlattıkları baba sinek vızıltısı gibi geliyor . Benimde sınav var ama hiç yüzüne bakmadım 🤦♀️
Deleted16 Aysenurozbay Eşime Tost yumurta haslaması ve muz veriyorum 🤓 bi çare adam gıkı çıkmıyor . Bazen aklıma gelirse salatalık domates diliyorum 😀