TombulHatun ZRaporu benimde yazarken akşama kesin yapacağım tulum peynir biber zeytin yeşillik ceviz of 🙈
Deleted16 Melmomss Dimi yaa 😍 ben bazen ezineyi küp küp kesiyorum iri iri 😀 bazende ekşi eski kaşar peynir var ayy dene beybii şahane oluyor hatta yemek bile yiyemiyorsun doyurucu oluyor baya 👌😀 valla canım çok çekti eşime yazayımda ton alsın 😀😀🤪
Melmomss Deleted16 ezineye de bayılırım en kısa zamanda deneyeceğim 😋😋 eski kaşarı bir türlü sevemedim 🤷🏻♀️
Berrak taricat bende patates ve brokolili haşlıyorum .soğanları karamelize ediyorum . yoğurt mayonez zeytinyağı tuz karabiber Mısır karıştırıyorum . Lezzetli ve doyurucu bir salata oluyor
Eskobar taricat yaz Biraz pul biber biraz tuz biraz zeytinyağı biraz soğan bide közlenmiş patlıcan mmmm çok severim (kek tarifine dönderme😂)
dramaqueencnm taricat mayonezli tavuk salatasına bayılıyorum İlk önce tavuğu haşlıyorum sonra küp şeklinde doğruyorum mısırla birleştirip ayrı kapta çırptığım yoğurt ve mayonezi üstüne döküyorum seviyorsan sarımsak da koyabilirsin ben sevmediğim için koymuyorum
Lagosiyawo dramaqueencnm ya ben onu denedim ama inanılmaz tavuk mu desem koktu mayonezmi kötü koktu anlayamadım çöpe döktüm Allah affetsin hiç beğenmedik ya
Lagosiyawo taricat daha bu akşam iftara yaptım sadece onunla doydum diyebilirim köz patlıcan köz kapya biber soğan bunları közlüyorum daha sonra soğuyunca küp küp doğra iki diş sarımsak ez koy biraz sirke sumak bol limon zeytinyağı 👍
Lagosiyawo taricat afiyet olsun datlum 😘 ben koca bi tabak yedim artı kalanıda sahura yedim patlıyorum 🥴😆
dramaqueencnm Lagosiyawo bilmem belki damak zevklerimiz farklıdır aslında ben tavuk sevmem çok fazla ama o salataya bayılıyorum
Nslhnftr taricat tavuklu göbek salata var. Haşlanmış didinmiş tavuk göğsü, göbek ve mısırlar yspılıyor. Yoğurt ve mayonezle karıştırılıyor. Çok iyi oluyor tavsiye ederim. Bir de çoban salatasına sarı kayısı ve ceviz doğrayin öyle deneyin harika oluyor.