Gecemavisi-1 Zcmnr merhaba. Işın tedavisinden kaynaklı mı olduğunu söyledi doktorunuz. Başınız saolsun. Annemde rahim kanseri. Doktor belki Işın görürsün demiş
Nefedukaa Gecemavisi-1 kötü düşünmeyin. Benim bu konular hakkında fikrim yok ama her tedavi sonrası herkes iyileşecek veya ölecek diyr birşey yok. Belki sizin annenize iyi gelir. Allahım şifa versin inşallah görünce yorum yapmak istedim
ilayda-17 Benim ablamın rahmini aldılar göğüsunden alt karın bölgesine kadar yarıp aldılar ısın tedavisi gördü suan iyi hemen kötü düşünmeyin Allah şifa versin
Gecemavisi-1 ilayda-17 anneminde aynı şekilde yarmışlar. Karın zarını da mı aldılar ablanızın. Işını kal kür aldı. Saç dökülmesi halsizlik vs oldu mu acaba
ilayda-17 Gecemavisi-1 olmadi Cok sükür cnm her Gun gorusuyoruz işin tedavisi bitti kıloluda kendını zaten ne saç dokulmesı nede kılo kaybı masalla yemesıde cok iyi ama söyledi kadarıyla işin tedavısının belırlı bır dozu varmış haftada iki kere gitti bitti şükür fazla işindan yanar bagırsaklar cunku bır dakka tutuyolardı ve dozajı varmıs dusuk sevıyelerde işin yapmıslar cok gecmıs olsun
ilayda-17 Gecemavisi-1 bu arada bulgarıstanda tedavı gördü ablam karın zarını almadılar rahmını aldılar yumurtalık falan birşey kalmadı yarasıda hızlı iletti şükür
Cagla1903 Allah şifa versin belirtileriniz neoldu nasil anlaşıldı rahim kalinlasmasi ve yoğun kanama oluyor sanirim paylaşırsanız birçok kadın bilgilenir Rabbim kimseye vermesin Tez Zamanda Acil Şifalar diliyorum
Gecemavisi-1 ilayda-17 annemin karın zarını almışlar yumurtalık rahim lenf bezleri komple gitti. Işın tedavisi de patolojiden çıkan sonuca göre bskacaz demiş doktor. Radyoterapi yakıyormuş evet duydum ve çok korktum. Bizim burada haftada 5 gün yazıyor nette
Gecemavisi-1 ilayda-17 ablanınızın da ayakların da uyusukluk varmıydı karnı boş gibimiydi annem sürekli karnım boş gibi diyor
Gecemavisi-1 ilayda-17 evresini bilmiyoruz birşey demedi ama grade 3 çıktı patolojide sizin kaç grade ve evre
ilayda-17 Gecemavisi-1 ablamda 3 teydi ayaklarında uyuşma yok karın bos demesı ablamda ole dıyor başka şikayeti yok çok şükür
Gecemavisi-1 ilayda-17 ablanız ne zaman olmuştu ameliyat. Zaman geçsede karın boşluğu hissediliyor mu? Kaç kür almıştı ışını acaba. Varis çorabı giydirmişler mi ablanıza. Anneme 40 gün duracak demiş. Ondan mı ayakları uyuşuk bilemedik.
ilayda-17 Gecemavisi-1 yenı bıttı sekiz defa birer dakka haftada iki defa ısın gördü varis çorabı hiç giyimedi sadece üç ay amelyatli yerı zarar görmesin dıye lastıklı don gıyıdı