Merhaba 😃👋🏻 Aranıza yeni katıldım
Sorum şu göğüslerim aşırı küçük bu durum baya rahatsız ediyo beni
Krem ilaç bitkisel ürün kullanıp yararını gören varmı bi yardım pleaseee💪🏻
Göğüs büyütme
Tugceee246 evlimisin
Benimkini kocam sağolsun zortcuklaya zortcuklaya büyüttü 😂😂
Eskobar 10 yıllık evliyim bacımsu😁😁 18 yaşında evlendik 28 yaşına giricem hala tık yok anasını satim😁😁 hayır dediğin gibi benim kocamda aynı rahat bırakmıyo ama olmuyo işte😁😁😁
Tugceee246 o kremler jeller pudralar ise yarasaydi estetik sektörü sanırım sekteye uğrardı onların hepsi yalan dolan bacım estetik yaptircaksin rahatsizsan
Polyannacilik bu gidişle öyle olucak zaten bıçak altına yatırıcaklar zorla
Eskobar Çok güldüm kız zor okudum valla😂😂
Benimkiler ne guzel buyuktu ama emzirmeden hamilelikten sonra resmen eridi bitti boyle suzuldu burustu sarkti of hicte gogus operasyonu yapmak istemiyorum dusununce bi urperti geliyo bana🤦♀️ama boylede nasil olucak bilmiyorum sarkik memelerle
Tugceee246 şimdi bide bebeler var valla maşallah benim memeler 10 kilo falan olur kafamdan büyükler😂😂
Banuyildirimmi yaa oda kötü getçekten
Capkinkedi valla yaa iki emiştik diye bu kadarda olmazki kafasına koysam boğulur altında adam😂😂😂
Eskobar bana evlen büyür dediler Evlendik çocuk yap büyür dendi 😁2 .ci çocuk oldu hala tık yok😁 adam gelip gidip büyüt şunları dicem artık 😁😁😁
Tugceee246 gelip geçerken iki ellede şunlara büyüsünler de😂😂😂
Eskobar iş başka yere gidcek her seferinde işin kötüsü o 😁😁😁
Eskobar 😂 Kız küçük müydüler çok peki. Dekolte giyemiyorum ya o kadar düşün.😂
Eskobar ahahhahaah😂😂😂
Tugceee246 benim verme imkanım varsa vermek isterim bacım bende büyük diye şikayetçiyimmm😂😂
Tugceee246 😂😂😂😂
Capkinkedi ele gelecek kadar vardı😂😂
Derininmotheri ahh keşke keşke 😁😁