Yeni katıldım 💕
Anilla kuzum eskobar hakaret etti ilk önce onu dedim ben.
Olay basıma kalacak diye ödüm kopuyor ben en iyisi gideyim 🥹🫣
Ufo yanlış anlaşılma oldu kuzum bir şey olmaz 🥹
Ufo sjsjsj toparlamaya çalışayım derken kim vurduysa gidecem. Neyse postan hızla uzaklaşıyorum 🤭
SevdaMY hosgeldin :) hızlı bir giriş olmus 🥰😂
SevdaMY hoşgeldin🌻 Buradaki çoğu kadın hem eğlenceli hem dobradır. zaten günlük hayattaki stresten kaçıp buraya atıyoruz kendimizi. Girer girmez alıyorsun zaten o enerjiyi😅. O yüzden tartışmadan çok eğlenceye vurmak en iyisi.
bitterdelisi24 hoşbuldumm arkadaşlar sağolsun hosgeldin partisi kurmuşlar eğleniyoruz😁
Capkinkedi hoşbuldum🌺
Capkinkedi benim yaptığımda tam olarak bu ama galiba hormonlarmış noldu ya şimdi bana😂😂😂
- Düzenlendi
SevdaMY ne guzel demıs Capkinkedi mmmm herkesle anlasıcaz diye bırsey yok zaten .. kimine ısınırsın kimıne gıcık olursun :) ama genelde herkes iyidir 🥰
bitterdelisi24 kesinlikle dediğiniz gibi
Eskobar Kız bi de ikiz olunca tavan ne ki uzaya çıkıyordur o hormonlar😂😂 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏
Eskobar ya hadi be git paikolağa mi gidicen nereye gidicen geçmişe takılıp kalmışsın kötü bakıyorsun kötü düsünüyorsun ki herkesi öyle sanıyorsun bencede muhattaba gerek yok hamileymişsin bizde hamile olduk neyin ne olduğunu biliyoruz ki sen durman gereken yeri bilseydin ben de bilirdim emin ol