Ufo duygusallık vardıda eşim sinşrlisinde diyosu ama ben farketmiyorum

• Ufo bunu beğendi.

Kuzulkurt çik aradan dedim sana ya 😂😂 valla sana laf atanın 😚😚😚😚😚😚😚

Ufo yanlış anlaşılma oldu kuzum bir şey olmaz 🥹

• Ufo bunu yanıtladı.
    • Ufo bunu beğendi.

Ufo sjsjsj toparlamaya çalışayım derken kim vurduysa gidecem. Neyse postan hızla uzaklaşıyorum 🤭

SevdaMY bu Eskobar hamile mi degil de arkadaşımız Eskobar hamile evet ikizleri olacak Allah’ın izniyle anneymissiniz anlarsınız suan hormonlar tavan yanı azıcık anlayış

Anilla arkadasımız eskobar bunu böyle sormamı haketti mi sizce bana ilk olarak hakaret eden o kişi beni uyardığınız kadar onuda uyarmalısınız bizde hamilelik yaşadık neyin ne olduğunu biliyoruZ

SevdaMY pardonda bu ne şimdi baş hakaret değilmi sen havlama diyince hiçbiley ve ben kemik diyincemi problem kusura bakma kapa konuyu muhattaba gerek yok

SevdaMY evet hamileyim napcaksın olmasaydın falanmı diyceksin

Eskobar Kız bi de ikiz olunca tavan ne ki uzaya çıkıyordur o hormonlar😂😂 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏

Eskobar ya hadi be git paikolağa mi gidicen nereye gidicen geçmişe takılıp kalmışsın kötü bakıyorsun kötü düsünüyorsun ki herkesi öyle sanıyorsun bencede muhattaba gerek yok hamileymişsin bizde hamile olduk neyin ne olduğunu biliyoruz ki sen durman gereken yeri bilseydin ben de bilirdim emin ol