2bebelianakurt yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu benim yanıma alacağım 3 şey Kesinlikle kibrit Un Tuz Olurdu herhalde bir süre ekmek yapar karnımı doyururum ac ayı oynamaz nede olsa 😂
Eliffymn 2bebelianakurt internet olan bı bilgisayar, eşim, oğlum 😂 eşimin bı şekilde yiyecek bulacağına inanıyorum🤣 oğlumla bende deniz girip bilgisayarda takılırız 🤣
Deleted16 2bebelianakurt Eşim olta su 🤓🤪 Eşim diye demiyorum çok zekidir elinden her iş gelir maşallah kocişime 😀 suyu da denizden içemem heralde kız yanıma alayım 😀 oltayla balık avlar bizi yırtıcalardan korur 😀 bebeğime de annem bakar artık biz bulunana kadar 🤓🤓 ben bu ıssız adayı eşimle tatil gibi niyetlerim uzun uzadıya kalırız miss 🤣
alonedark 2bebelianakurt yanı ıssız bı adaya düştüysem yanıma nasıl bışey alıcam kı 🤣 ama ısteyerek ıssız bı adaya gıdecek olsam kesınlıkle kızım bez ve mama olurdu heralde ha bıde sıgara çakmak falan ben komple evı taşırdım galıba ya 😆
2bebelianakurt Polyannacilik ahahah post acarken biri dedim kesin esini alır demiştim ilk yorumda denk geldi 😂
2bebelianakurt Eliffymn postu bastan yaratıyorum smdi den fark ettim ki herkes es ve cocugum yazacak 😂
Yasak_elma 2bebelianakurt oh çoluk cocuk yok ağlacak seksi yarıda kesecek oh💆♀️Sessiz sakin dalga sesleri ağaç hışırtıları içinde açık ve temiz havada uzun uzun seks💆♀️💏Ay bana çok cazip geldi 🤩Hemen ışınlayın beni kocamla ıssız bi adaya🌴🌴🌳🌊
2bebelianakurt Deleted16 sprial var ve 3 aylık iğne vurunuyorum ya 3 ay kalsak yeter bana 😂😂😂yapraklardan seksi gecelik yaparız, 😂
2bebelianakurt alonedark ahahahah söyle düşün bir uçaktasın ve arıza veriyo yük bosaltmak gerekiyor ve en yakın adaya indirecek ne alırdın işte yanına 😂