Eskobar 2bebelianakurt sonsuz yemek Çadır Ve en önemlisi herif Adam tuvalete gitse bekliom ıssız adalarda onsuz napıyım😂😂😂
bitterdelisi24 2bebelianakurt daha yeni bölye bir kitap bıtırdım … uc kişi uçaktan adaya dusuyo 18 ay boyunca adada kalıyo… kadın makyaj çantasını almayı becerıyo :) ıcınde sampuan cımbız :) cok pis kokuyordu kadın mesela giidp denize banyo yapıyordu :)
2bebelianakurt bitterdelisi24 ahahahahah daha yeni arkadasın birine böyle düşün demiştim kitaptan habersiz 😂oda bana hayal gücüne bayıldım demişti 😂
bitterdelisi24 2bebelianakurt o kitabı oku kız valla süperdi :) bır hafta oldu hala etkısınden çıkamadım :) kadında evlı adamda :) adada ıkısı bırbırne agsık oluyo cocuk yapıyorlar bide 😃😃😃
TombulHatun 2bebelianakurt kız canım kpcam neden bırakayım beni kim koruyacak, üşürüm ben geceleri 😂😂😂
Yasak_elma 2bebelianakurt oh çoluk cocuk yok ağlacak seksi yarıda kesecek oh💆♀️Sessiz sakin dalga sesleri ağaç hışırtıları içinde açık ve temiz havada uzun uzun seks💆♀️💏Ay bana çok cazip geldi 🤩Hemen ışınlayın beni kocamla ıssız bi adaya🌴🌴🌳🌊
2bebelianakurt Rouge yani napcaklarsa koca coluk cocuk tek basınıza ıssız adaya düşseniz yazsaydım keske her 10 kişiden 8 i kocasını alıyor 😂😂😂