gectibizden5 Rana_elis ya merak ettim o kadar açıklık varken ilişki olmuş eşin anlamadı mı acaba sonuncta 6 cm bu 😅
Rana_elis gectibizden5 hayır hiç anlamadık ben bile anlamadım kontrol diye gittim hani ebe doğuruyon sen haberin yok diyo 😅
kucukanne35 Eskobar Çok teşekkür ederim güldürdünüz beni de haklısınız tecrübesizim biraz korktum o yüzden 🥲😊❤
Eskobar kucukanne35 korkma kolaylaşır inşallah bak bu verdiğim tavsiyeleri unutmayın zamanı gelince sizde bana verceksiniz 7 buçuk ayımız kaldı inşallah 😂😂😂😂😂
Gurbetgelini_ kucukanne35 yok canım onun kesesi onu korur merak etme bişey olmaz☺️Doktor bebeğin kafasına dokunmuyo zaten rahim içini kontrol ederek bebeğin pozisyonunu hesaplıyo zaten öyle bişey olsa Allah korusun bebekler herşeyden zarar görür
1prensesannesi kucukanne35 bişey olmaz canım. Doktorun eli bebeğin kafasına değecek kadar yakın olsa zaten doğumlar zor olmaz. Senin tahminin kaslarına göre biliyor doktor bı sıkıntı olmaz merak etme
Cicekliperde kucukanne35 bir şey olmaz canım. Bize ilişki hep yasaktı sonunda da eşim korktu istemedi ama sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş. Kafasına falan gelmez korkma. Hem sıvısı onu korur 😊