4yasinda oğlum var son 1aydir anne korkuyorum diyor gözlemliyorum nedeni ne diye ama çözemedim 🥺 bu durumu yaşıyan var mı doktora getireceğim ama içim içimi yiyor🥺 bugün öğle uykusuna yattı yarım saate kalktı ve ağlamaya başladı🥺 anne korkuyorum diyor ☹️ çok üzülüyorum acaba kacirdigin bir durum mu var🥺 ne yapicam bilemiyorum ☹️☹️
Oğlum korktuğunu söylüyor🥺☹️
Oksijen Benim oğlum 2 yaşına gircek Haziran’da bi süredir o da aynı yoldan araba sesi duysa hemen bacağıma sarılıp korktum diyor korkunun ne olduğunu nereden öğrendi bilmiyorum ama benimde baya kafaya taktığım bir durum bende pedagoga göturmeyi düşündüm en azından onun korktum demesine karşılık bizim nasil davranmamiz gerektiğini soyleyebilir, birde bazen izledikleri çizgi filimlerden de olabiliyormuş eger izliyorsa ne izlediğini takip etmekte fayda var
- Düzenlendi
masumkoylu çizgi film izletmiyorum 🥺 bende çok merak ediyorum🥺 ışıkları açık bırakıyorum yanında uyuyorum hep yanında olduğunu hissettirmeye çalışıyorum ama çok tedirginim.
Oksijen merhaba benim oğlumda 4 yaşına girecek birkaç ay sonra. Benimki de rüya görüyorum gözlerimi kapatmak istemiyorum diyor. Şuan karnımın üstünde uyumaya calisiyor hala. Dua okuttuk dua seni koruyacak dedik babasıyla şimdi. Deneyelim dedi buda olmadi dedi :) izledikleri çizgi filmi rüyasını görüyor olabilir. Benimki pijamaskelelilere bayılır. Orda kötü karakterler var onları görüyorum diyo.
TV telefon tableti kesin eger izliyorsa
Oksijen internetten video izliyirsa nelere baktigina bakabilirsin. Arkadslari varsa onlar korkulu videolar bakiykrsa anlatmis abilir indan etkileniykr abir. Cocugunuza ara ara sorun neden korktuğunu.
- Düzenlendi
Oksijen galiba bu yaslarda olabiliyor. Son bir aydir her gece kızımı uyuturken 3 yasindaki oğlumda anne korkuyorum zehrayi uyut sonra yanima gel diyor. Ki zaten aynı odada olmamıza ragmen. Bes dk sonra da daliyor 😂
Oksijen 4yas hayal gücünün arttığı bı dönem. Neyden korktuğunu sorup atıyorum dinazordan korkuyorum vb.bisey dediğinde o korktuğu şeyi komiklestirmek gerekiyormuş. Oo dinazor mu yoksa başında komik bı şapka mi vardı gibi olayı komiklestirmek gerekiyormuş. Ne var bunda korkucak? Korkucak bişey yok gibi şeyler söylemek doğru değilmiş.
Oksijen izlediklerine dikkat et canım benim kızım da 4 yaşına girecek 2 gün üst üste ağlayarak uyandı korkuyorum dedi meğer komşumun kızı çok korkunç değil ama birşey açmış ondan korkmuş birde tabletine katil Bebek diye bir oyun varmış onu indirmiş gördüğüm gibi sildim kızıma da anlattım komşumun kızını da uyardım o günden beri bir sıkıntı yaşamadım