Sencerinannesi bitterdelisi24 saglik açısından hicbirsorun yokta fizigimi begenmiyorum kiyafet bulmakta zorlaniyorum ben simdi alisveris yaptim elbiseyi birazdan terziye goturcem meselah
bitterdelisi24 Sencerinannesi benım arkadaşımda hep 42 kıloydu sureklı lahmacun ısmarlardım ona hamburger alırdım :)) sımdı 48 kılo olmus nasıl mutlu :) insallah sende en azından bir 5 kilo falan alırsın
Sencerinannesi bitterdelisi24 ay valla cok istiyorum ama nereden aldiginda onemli tabi 😁 ben asiri abur cubur yiyorum burgerking bayilirim cogu zmaan söylerim ama yok yani olmuyor 😅 insallah olur artik ne diyim
Sencerinannesi Ozge49595 iste deniykru mama herkes azar azar baslayin zmaanla cuvaltin diyor bende oyle yapiyor ilk gun iki kere yaptim ikinci gun uc ucuncu gunde bugun dort yaptim boyle gidiyorum bende gunde her biri icin 10 sn tutuyorum. Insallah ise yarar ya
bitterdelisi24 Sencerinannesi zamlardan sonra ben artık yemiyorum :) bi menü 50 Tl:₺ iki kişiyiz 100 tl de bi hamburgere vermek koyuyor :)
sudemsu bitterdelisi24 aynen bende düzelttim beslenmemi ama çok aşırı kabızlık yaşadığım için ve enerjim hiç olmadığı için kilo almak kaçınılmaz oluyor ama bende aldığım kilo da kalmak istiyorum bakalım bebiş sağlıklı olsun da kilo da cefası ne yapalım ama inşallah fazla almam 😀😍
bitterdelisi24 sudemsu yoğurt yıyor musun ??? Kaşar ve muz bebege kilo aldırıyor bak bol bol yoğurt ye 🥰
sudemsu bitterdelisi24 evet yoğurt kaşar sevdiğim şeyler yiyorum çok şükür iyi bebiş de 😍 teşekkür ederim tavsiyelerin için :) tek problem sürekli acıkıyorum normalde açlığa bayağı dayanan ben 2 saate bir bir şeyler atıştırıyorum inşallah çok daha fazla almam bebiş alır kiloları amin 😀😍
Sencerinannesi bitterdelisi24 o yuzden bende getir olsun trendyol yemek olsun oyle yerlerden indirimli aliyorum tum cevremdeki kisilerin telefon nuamrasina hesap acip almisligim var 😅😅 ara ara indirimde tanimlaniyor tabi kullaniyorum
bitterdelisi24 sudemsu sende bendensın ozaman :)) herzaman açım hıc doyduğumu bilmem :) kaçıncı cocuk olcak nasıpse
Boncukkk Fairytaleee 78 ile hamile kaldım 99 ile doğurdum 2 yıl süren içinde 68 e düştüm şuan hamileyim 73 kiloyum (boy 178)
Aybenlolo Ben 64 ile hamile kalmıştım 70 doğum yaptım dagumdan 1 gün sonra tartıldım 64 düm şimdi 61. 60 kiloyum biraz vermek istiyorum ama
bitterdelisi24 Sencerinannesi hahahah o derece yani :))) bosver ya yeme hem midene zarar hem cebıne sal gitsin :)