bitterdelisi24 sudemsu yoğurt yıyor musun ??? Kaşar ve muz bebege kilo aldırıyor bak bol bol yoğurt ye 🥰
sudemsu bitterdelisi24 evet yoğurt kaşar sevdiğim şeyler yiyorum çok şükür iyi bebiş de 😍 teşekkür ederim tavsiyelerin için :) tek problem sürekli acıkıyorum normalde açlığa bayağı dayanan ben 2 saate bir bir şeyler atıştırıyorum inşallah çok daha fazla almam bebiş alır kiloları amin 😀😍
bitterdelisi24 Sencerinannesi zamlardan sonra ben artık yemiyorum :) bi menü 50 Tl:₺ iki kişiyiz 100 tl de bi hamburgere vermek koyuyor :)
Sencerinannesi bitterdelisi24 o yuzden bende getir olsun trendyol yemek olsun oyle yerlerden indirimli aliyorum tum cevremdeki kisilerin telefon nuamrasina hesap acip almisligim var 😅😅 ara ara indirimde tanimlaniyor tabi kullaniyorum
bitterdelisi24 sudemsu sende bendensın ozaman :)) herzaman açım hıc doyduğumu bilmem :) kaçıncı cocuk olcak nasıpse
Boncukkk Fairytaleee 78 ile hamile kaldım 99 ile doğurdum 2 yıl süren içinde 68 e düştüm şuan hamileyim 73 kiloyum (boy 178)
Aybenlolo Ben 64 ile hamile kalmıştım 70 doğum yaptım dagumdan 1 gün sonra tartıldım 64 düm şimdi 61. 60 kiloyum biraz vermek istiyorum ama
bitterdelisi24 Sencerinannesi hahahah o derece yani :))) bosver ya yeme hem midene zarar hem cebıne sal gitsin :)
Sencerinannesi bitterdelisi24 demene gerek yok gercekten kotu bir durum ve araştırmalara göre zayiflamak kilo almaya oranla daha kolaymış
bittercikolata Fairytaleee 73 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim, bebeğim 10 aylıkken 57 kiloydum 🙈 tabi bunun için gerek beslenme gerek spor çok emek harcadım su an kızım 3.5 yaşında ben hala 57 yim koruyorum 😍😍
Manuka10en Sencerinannesi 7 buçuk aylık bebek 38 kilo mu sen ciddi misin? 1 yaşında en fazla 10 kilo oluyorlar.