sessizol Cicekliperde neden korkuyorum niye kendimi rahat bırakamıyorum kasmasam acımak bende biliyorum ama kendime engel olamıyorum 😭
Rudemim sessizol çünkü burda insanlarin kendini övecegi konu yok ben böyleyim böyle yaparım diye o sorunu ben de yaşıyordum daha yeni yeni aşabildim 5 senelik evliyim ön sevişmeyi uzun tutmak çok önemli buna dikkat ettiğimizden beri daha az acı hissediyorum
Eskobar sessizol acı vermesi bi garip zevkmi almıyosun acaba kendinimi kasıyorsun kilo probleminde yoksa sorun neki anlamadım şimdi
sessizol Eskobar acı veriyor evet acıyoe diye sıkıyorm kendimi ama 2 yıl oldu hiç mi acılmaz hiçmi gevsemez eşimmi sert davranıyor bilmiyorm ki hiçte
sessizol Eskobar evet zevk alana kadar canım cıkıyo mesela hep arkadan yaptığı için e önden zevk yeri olduğu için eliyle oluyo anca o içimdeyken (ki içimdemi bilmiyorum) orgazm olamıyorum illa eliyle yapcak anca
3annelif sessizol pardon arkadan derken orayı anlayamadım arka pozisyonda mı yoksa arkadan ters ilişki dediğimiz şekilde mi oluyor
sessizol Eskobar ya yağ falanda sürüyoruz benm sorum o değil aslında biz eşim üzerimdeyken önden giremiyo yetişmiyomj anlamıyorm zaten acısından açamıyorm açamıyorm diyemi ki
3annelif sessizol ama senin anlatmaya çalıştığın psikolojik bir rahatsızlık adını unuttum da çoğu kadında oluyor tedavi olman lazım önce kadın doğuma git sonra o yönlendirir cinsel terapist falan işe yarayabilir
Eco sessizol benim anlamadigim önden yapamayan arkadan nasil yapiyor asil arkadan daha aci verici bana göre sasirdim dogru su
Eskobar sessizol doggy pozisyonu kolay onuda yapamıyosan arkadaşın dediğini yap aklıma başka bişey gelmiyor acıdan zevk almayı düşün