Atlasmoms Yokdahanelerrr Ulan hahahahha hiç bu kadar gülmemiştim ya çok komik bir yorum olmuş cidden 😂😂
Tugceeeak Yokdahanelerrr gece gecede buna güldüm kikir kikir en son koca diyecek sen bu formlardan çık asassddffggg
Marbled Asyasel Kadınlarda G noktası o bölgeden geçmiyor, kasıktan geçiyor. Yani G noktası ile alakası yok.
Asyasel Marbled tam olarak nerede oluyor gerçekten bilmiyorum yani ben tam vajinanın orda sanıyordum ordan da uyarı gittiğini düşünüyorum bu yüzden sormak istedim
Marbled Asyasel Google’da aratırsan görsellerle daha iyi anlayabilirsin. Klitorisle aynı hizada gibi düşün.
Kuzulkurt Eskobar ee canım sende anal yaptığını söylemiştin, hatta regliyken ilişkiye girdiğini bile söylemiştin. Bunlarda pis 🤷♀️
Eskobar [silindi] anal sex bile iğrenç ötesi bişey bunu düşünemiom o eli çıkarınca napıyo acaba el yani kullanmak lazım
Kuzulkurt Eskobar o da belki sonradan iğrenir ama su an hoşuna gidiyordur. Yargılamadan önce düşünmek gerek 🤷♀️
Eskobar Asyasel kuzum boku sen söyledin bizde onu anlatıyozya ama önemli değil yani senin g noktanda gö**ndeymiş demekki
Xana_25 Öyle şey bizde de olur amma parmak içeri girmeden sadece bastırıyor. Gerçekden haz verici bir şey. Hem ilişki sırasında partnerler kendinden geçiyor iğrenç, pis diye bir şey insanın aklına gelmiyor ki😂