Birisiiiii gece yattım birazcık uyuyamadım sonra içimde değişik bir his kalbimde kalktım yataktan su içtim kolonya falan aldım biraz ama yok geçmiyor kasılmaya başladım öyle bir çarpıntı vardı ki kalbimde pijamam oynuyordu elim nefes alamıyordum sanki hemen eşime seslendim kalk dedim ben kalp krizi geçiriyorum git gide kötü oluyordum terliyordum ve sürekli ölüyorum diye konusuyodum bayılmak üzereydim ve ambulans çağırdık ambulansta ilk müdahaleden sonra solunumum %100 çıkıyodu ama ben nefes alamıyorum diyordum sorduğum tek şey kalp krizi geçirmiyorum değil mi evde oğlum vardı asla geri eve gelemiycem diyodum 6 saat kaldım kan testleri filmler herşey ekg ama hiç birşey çıkmıyordu. Eve geldik sabah hemen kardiyolojiye gitmek için sıra aldım çünkü kalp krizi geçirmiştim ama acilde anlamamışlardı (sözde) eşime bir arkadası abi bence panik atak benim anemdede var demiş ilk ozaman duydum sonra bir sürü test kontroller ve en son karditokoji doktoruda kalbinde hiç bir sorun yok geçirmemişsin ve geçiremezsinde bence panik atak demesiyle araştırma yapmaya başladım ama ben her sabah ölüm korkusuyla kalkıp ölüm korkusuyla yatıyordum günlerce üst üste geçirdim hipnoz tedavisi gördüm 10 seans ilaç kullanmam diyordum taaa ki artık dayanamayana kadar çünkü artık acilde aynı doktorlar denk gelmeye başlamıştı ve tatile gittiğim halde sürekli kriz geçiryordum herşey zehirdi