Normal bir evlilikte cinsel yaşam nasıldır ? İnanirmisiniz, bunu bilmiyorum. Ve benim hayatım ne derece anormal bunu anlamak istiyorum. Bu yüzden yazıyorum.
2 yıllık evliyim. Büyük bir aşkla, tanıştıktan kısa bir süre sonra hemen evlendik. 1 yasinda bebeğim var.

Çok kotu bir evliliğim var. Aşık olduğum kişi ile evlendigim kişi aynı kişi değiller sanki. Ataerkil zihniyette kadına asla kıymet vermeyen asla söz hakkımin olmadığı bunu söylediğimde de tümüyle inkar eden narsist bir adamın karısıyim malesef.

Evlendigimiz ikinci günden beri ayrı yataklarda uyuyoruz biz. Yazın sıcağı bahane eder, kışın başka şeyleri. Benimle uyusa bile 2 saat sonra bahaneyle gider başka odaya orada sabahlar.

Bir kere bile aynı anda uyumaya gitmisligimiz yoktur.

Aynı evin içinde ev arkadaşı gibiyiz.

Cinsellik talebi neredeyse hiç yok. Olduğunda ise çok afedersiniz kendi uzanır hadi gel der bana. Öyle kötü bir his ki bu. Öyle basit hissettiriyor ki kendimi.

Başlarda evlilikleri böyle sandım. Ancak sonraları çok kötü hissetmeye başladım. Kendimi bir f..şe gibi hissettirmeye başladı bu durum bana. Bir kere bile benden etkilenip moda girdiğini hatırlamıyorum. Hep çok sıradışı fantaziler kurup kendini bu şekilde kıvama getirip öyle yanasmistir bana. Açık konuşmam gerekirse bu fantazilerde çoğu zaman annesi olmuştur….
Çoklu fantaziler ve kendisinin pasif durumda oldugu biseksuel fantaziler de cabası.

Bunları kaldiramadim. Zaten olmayan cinsellikten iyice uzaklaştım. Evde kendisinden köşe bucak kaçmaya başladım.
Birkaç sefer konuşmayı denedim.
Anlatamadım.
Narsist, kibirli, ukala, bencil biriyle neyi cozebilirsin ki,
Ben suçlu oldum her defasında.

Ben bu evde, bu evlilikte öyle yalnızım ki.. onun yüzünden başka odalarda yapayalnız ağlarken o çayını içip TV izlemeye devam etti. Bu ilk günden beri aynıydi.
Es dediğin karısını aglatmayacağı gibi, eğer üzüldüğü birşey varsa da şefkatini göstermesi gerekmez mi ?

Boşanmaya kalktım, olmadı. Baba evinde ailecek tum aileme ve bana ne eziyetler ettiler.
Çocuğumu perişan ettiler.
Kanun tanımadılar. Zorba insanlar.
Detaya girmeyeceğim yoksa çok uzar. Hiçbir şekilde elle tutulur bir yanı olmayan bir evlilikte kendimi heba ediyorum.
Ben 34 yaşındayım. Ve yüksek tahsilliyim.
Ama ben başka biri oldum. Öyle sindirildim ki ..
Çevremde kimse kalmadı. Önce herkesten uzaklaştırdı.
Şimdi akşamları ayağını uzatır önünde telefon karşısında bilgisayar çaprazında TV … Getir çay, götür çay, getir çay, götür çay….
Kumanda bile asla elime gecmez. Benim istediğim birsey dahi izlenmez. İstediğim bı etkinlik yapılmaz.

Bunları dile getirdiğimde bu akılları sana kim veriyor der.

Annemden bilmek kolayına gelir.
Anneme yüklenmesinler diye susarım.

Sustukça daha çok ezerler.. işin kolayını bulmuşlar ailecek..

2 yıl geçti ama inanın yıllardır hapis gibiyim.
2 yıllık evlilikte 10 defa beraber uyumamisizdir.
En kötüsü bu duruma alıştım ben.
Cinsellik değil de aç olduğum şey ilgi, değer, şefkat. Sevildiğimi hissetmek, seviliyorsam tabi !!

Aileme göndermez, arkadaşıma gondermez, evimize bir Allah’ın kulunu kabul etmez aileler dahil. Kendisi yokken dışarı çıkamam.

Neyin içinde, nasıl bir hapishanedeyim ben.

Kurtulamuyorum da…
Çocuğumu alıyorlar ailecek zulmediyorlar. Denedim basaramadim.

Cesaretim kırıldı iyice.

Seven insan eşi ile ilgilenmez mi, hadi ilgilenmiyorsun farkında değilsin. Sana bu sorununu dile getirdiğinde onu dinlemez mi ? Çözüm bulmaz mi? Onu mutsuz ettiği için cani sıkılmaz mi ?

Sanki bu evin kadını değil de kölesi gibiyim.
Benim olmayan bir hayatın içinde sıkışıp kaldım.
Normal bir evlilik nasıl oluyor hiç yaşamadım bilmiyorum. Forumlara giriyorum var mı benim gibi diye bakıyorum. Henüz denk gelmedim. Sırf içimi dökmek için yazdım. Okuyan, derdimi paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ylmzesra neden bu hayati yaşamaya mecbur ettiriyorsun kendini, hic kimseden beklenti icine girmeden arkana bakmadan cekile bilirsin belki, tabi bunlari karsidan bakarak söylemek kolay zor bir hayat yaşıyorsun ama bunu kendine yapma ne kendine ne çocuğuna, kimseye kolay kolay boşan demem ama sen zor bir hayatın içine düşmüşsün herkes birseyle sinav oluyor bu dunyada belki buda senin sinavindir umarım bir an önce kurtulursun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ylmzesra evliliğin 2. Günü ayrı yatmak nedir bir açıklama yapmadı mı? Nedeni neymiş biran önce bir psikiyatri uzmanı görsün eşinizi🥺 resmen bile bile acı çektiriyor size🙁 birde buna normal gözüyle bakıyor 🥺 sizi düşündüm şuan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun🤲

Elizabeth_16 denedim. Olmadı. Aileme neler ettiler. İnanın ben de böyle soylerdim. Nasıl büyük konustuysam olmayınca olmuyor. Ailemi düşündüğüm için katlaniyorum. Çok değil üç yıl önceki hayatım öyle başladı ki. Ben mühendisim. Çaplı bir yerde yönetici olarak çalışırdım. Akademik çalışmalarım bilimsel projelerim var uluslararası. Nasıl ne ara bu hale geldim. İnanın ben de anlamıyorum. Başlarda şiddet gördüm. Onun utanması gerekirken ben utandım. Kuzenlerim arkadaşlarım tarafından duyulacak insanlar bana acıyacak gibi saçma bı düşünceye kapılıp dibe battım. Ailemi üzmemek konusundaki hassasiyetim bilindiği için şimdi hep çocuğum ve ailemle vuruluyorum. Cekmeyecegim bu hayatı. Ailemi güvenli bir yere aldırıp bende kacacagim bu evden bu işin sonu bu. Ama işte arada böyle çıkmaza giriyorum. Kendime açıyorum zaten sanırım en çok hatayı kendime acıyarak yapiyorum. Psikolojim çok bozuldu. Yalnızlığı dibine kadar hissediyorum. 4 duvar arasındayım. Bir çember etrafında dönüp duruyorum. Onlar beni çok korkutmuş, bunu yenemiyorum.

Ylmzesra yani sarkandım okurken iyiki katil olmamışsınız şimdiye kadar bende mühendisim güzel projelerde yer aldım çalıştım aynı durumu yaşaşam çoçuğumu alır çeker giderim umrumda bile olmaz canımdan öteye can bir çoçuğum var kadın sığınma evine yerleşirim önce sonra boşanırım kendime yeni bir düzen kurarım

Oksijen evlendik evimiz kurulu benim hiç haberim yok aldı beni İstanbul’a götürdü. Orada yaşayacakmısiz. Bana bir iş bulmuş. Kendi evde yatacak. Kaldık bı otel odasında 2 ay. Yataklar ayrı. Bunu hiç sorun bile etmedi. Ben evliliğin 3. Günü çalışmaya başladım. Öyle zor oldu ki. Mühendisim ben. İş yoğun. Akşam geç cikiyorum diye şiddet görmeye başladım. Küser döner duvara yatardı.
            Neden evlendi benimle ? Amaç neydi hala bunu soruyorum.
            En büyük hatam ilk şiddette gitmemekti.
            Ailemi ölümle tehdit etti. Hayatımda şiddetin s sini görmemiş ben korktum. Ve o noktada hayatım değişti. İlk geceden de hamile kalmışım. Çocuk araya girdi herşey daha kötü oldu.

Ylmzesra Allah yardımcın olsun ve o eşınıde ıslah etsın ınşallah okurken çok duygulandım resmen ağlıcaktım .. herkes kendındekını en büyük dert sanıyor . Beterin beteri var ama. Bı kadın evinde mutsuzsa kendını hızmetı, köle gıbı hisseder gerçekten böyle .

Sizin için çok üzüldüm gerçekten psikolojiniz bozulmuş Allah yardımcınız olsun Allah eşinize hidayet versin size karşı merhamet ve sevgi saygı nasip etsin….

Ylmzesra Ben en takıldığım yer şurası fantazilerinde annesini nasıl oluyor🤯Birde zaten bu herif enbaşından beri böyleymiş neden çocuk yaptın bu adamdan kuzum yazık degilmi onada sanada

Ylmzesra yaa cidden paramparça oldum okurken, eşinizin mesleği ne? Sizin yükselmenizden dış dünyaya açılmanızdan korkuyor çünkü farkında gideceğinizin ve en doğrusu da gitmek o küçük çocuğun sağlıklı büyümesi için kesinlikle ayrılmalısınız

Yasak_elma çok farklıydı biz nisanliyken bana çok iyi çok başka davranırdı. Ya öyle ki adamın işi gücü bile yalanmış. Evlendim adam ıssız. 1 yıl çocuk yapmayacağız diye anlaştık ve o korunacakti öyle anlaşmıştık. Hani konuşur yani çiftler ben güvendim. Ama öyle olmadı. Çok kötüydü ya ilk gece felan. Oldu… Hiç istememiştim.

Ylmzesra halen geç kalmış değilsin böyle birine dayanmak zorunda değilsin yaşadıkların çok ağır sevgiliyken hiç mi birsylerden şuphelenmedin kendisinin mesleği ne niye çalışmak istemiyor? Gerçi kesme tek sorun bu olsaydı 🥺 offff

balbocegi üniv mezunu ama babasının sanayide hurda alım satım dükkanı var orada babasıyla calisiyor. Hurdacı yani.
                      Ama nisanliyken ticaret ofisi vardı ticaret yapıyordu. Herşey yalanmış bizi kandırdı. Beni kandırdı. Evlendim bı baktım adam ıssız. Bana iş. Bulmuş beni çalıştırıyor.

Ylmzesra ah benim kader arkadaşım. Bende bu durumdayım ne yazık ki. Erken yaşta evlendim en büyük hatam bu. Bende 3 yıldır evliyim hata 4. yılımıza girecez 19 yaşımda evlendim şimdi 23 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk ayları iyidi sonra şiddet hakaretlerler falan başladı. Baba evine gittim 2 ay ayrı kaldım 3 aylık hamileyim gelip af diledi tekrarlanmamasina soz verdi. Geldim dogum falan yaptım. Bu adam yine huylarını çıkartı. Ben kendi evimde onun gözünde sadece bi hizmetçi parçasıyım. 2 yıldır ayrı odalarda uyuyoruz. İşi düşünce yanima gelir istediğini alıp gider diğer odaya bende o kadar salağım ki bana gulmesi bile bana umut veriyo hemen kendimi ona teslim ediyorum. bırakıp gitmek istiyorum daha yaşım genç hayat benim için daha Yeni başlıyor. Ama gidemiom oğlum için sabrediyorum lütfen burda bana kızmayın bana resmi nikâh yaptırmıyor beni oglumla tehdit ediyo sana vermem ne olursa olsun seni gorusturmem dio ki oğlum asla bensiz yapamio ne yapsam nereye gitsem hep arkamdan gelio wc ye gidince gelip kapının önüne oturup beni beklio ben onsuz yapamam oda bensiz. Ne yapacam nasıl olacak inanın bende bilmiyorum. Rabbim bana öyle bir sabır vermiş ki sabrediyorum…

Ylmzesra hat safhada bir anormallik söz konusu.. böyle bir adamla bir ömür geçer mi? Kendinize bunu sorun. Yanıta göre hayatınıza yön verin. Hayatınızın yönetmeni siz olun başkaları değil.. çocuğunuz adına çok üzüldüm en başta onu düşünmeniz gerek mutlu anne mutlu çocuk demek. Ayrıca fantezi kısmına şoke oldum. nasıl annesi ile ilgili fantezi kurabilir sapkınlık… büyük ihtimal annesi ile ilgili çocukluktan kalma büyük problemleri var. Sevgisiz ilgisiz şiddet dolu hiç bir bireyin birebirine değer vermediği bir ailede büyümüş olabilir mi diye düşünüyorum.