Pikoo dediler zaten artık onlarda da bardak tasti. Ben zaten o yüzden iyice korktum.onceleri muhatap olmadılar. Seviyelerine dusmediler ama artık zayıf yerlerden vurulduklarinda amcam öldürecekti Çebi dolu gitmiş adamı öldürmeye. Ya inanirmisiniz silah nedir tüfek nedir şiddet nedir bilmeyiz biz. Sulalemizde yoktur. Kadınlar çok kıymetlidir. Kız çocukları çok değerlidir.
İnsanlar silah almış artık etkiye tepki kendini koruma adı altında. Doğru mu değil ama bunlar da erkek. Ölüsüne dirisine karısına kızına namusuna laf edip duran kişiler var. Karadeniz insanı birde. Artık ortam çok kızıştı. Zaten bunların amacı kendileri birşey yapmak değil bizden birini katil edeceklerdi. Uçuk geliyor burada bazı arkadaşlara. İnanın bu durumun içindeyken ancak böyle davranabildim ben. Mühendis olmam sorunumu cozmedi, çözmüyor. Polis çağırdım polislere yanlış olmuş dedi ne bilim birşeyler dedi hatırlamıyorum onlar gitti beni dövdü bu adam. Cagirdigim polis eve giremiyor ki. Yapamadım, olmadı. Tek yapmadığım sığınma evi talebiydi. Şimdi kafama bunu koydum.