Ametist güzel bir estetik cerrah şart 😂 hareket onu sür bunu sür yalan yani bende durumumuzun en müsait olduğu zamanda memişleri toplatmaya düşünüyorum 😄

Panda banada yazarmısın🙏kızımı emzirdikten sonra balon gibi söndü resmen😪

Ametist ne kremler yağlar denedim buyumedi. Evlenince buyur dediler buyumedi. Cocuk olunca buyur dediler yine buyumedi. Son çarem estetik baska hic bir türlü olmadı bi degisiklik kremler falan hepsi para tuzagi

Mavisim20 bende istiyorum ya acaba cok ağrılı bir işlem mi.. benim bebegim 6 ay emdi 2.yide seneye yapip emzirdikten sonra büyütmek istiyorum suan 80 beden ama 95 biçimli olsun istiyorum ergenligimden beri vücudumda begenmedigim tek yerim goguslerim :/

Betybety valla benim memem olsa asla düsunmez istemezdim. Ama benim hic yok erkek memesi gibi sadece ucu var. Korluyorum evet ama çok fazla da istiyorum. Eksik gibi hissediyorum kendimi. Hic dantelli sutyen gecelik falan asla giymedim meme olmayınca erkek giymis gibi oluyor hic yakistirmiyordum. Olacak olan agrilarada raziyim artik sonrası cok güzel diyor degiyor diyorlar yaptiranlar

Ametist bende küçültmek istiyorum en iyisi biraz sana vereyim öyle bir şansımız olsa keşke 😒