Aynenondan Ben happy kıdsten gelıyorum orda bı arkadas ıste esıme nasl fantazıler yaparım dıe bı soru sordu herkes buraya yonlendırdı gıt onlar adama tacız edıo ayak ustu fln dedıler forma gırdım ful +18 yıkıldım😂😂😂😂
bitterdelisi24 Aynenondan ordakıler böyle düşünmesi ne garip ya :)) orasıda kaynana postundan yıkılıyor onu napıcaz 😂😂
Gurbetgelini_ Akrep Allah iyiliğini versin 😂😂😂😂çok güldüm buna 😜tabela da asabiliriz aslında “Tadilatta” diye 😂sonuçta dinlenince toparlanıyoruz yani🙄😂
Kuzulkurt Aynenondan elimiz ayağımız uzasa oraya kadar ederdik, kusura bakmayın sizi de edemiyoruz 🤭😂
Akrep Kuzulkurt bi kaç gündür uzağım burdan bak kaçırmışım 😂 vay anasını sevaba giriyorduk sanıyordum fena tosladık 🤓
TombulHatun Kuzulkurt anaaaa kız günahmıymış hepimiz yanacağız bak gördün mü dedikleri oldu canımız cehenneme gidecek 😂😂😂
Ariel Kuzulkurt yapılmaması mı gerekiyormuş günah mıymış ben o postu kaçırmışım galiba🤓 ozaman yine yangınlar yine ben🎶🔥
Kuzulkurt Akrep bende sevaba giriyoruz sanıyordum 😂 burdaki çok bilmiş hocalarımız öyle demiyor maalesef 🤭