Meraba kizlar bişey sorucam. Ya bendemi sorun var acaba yaa bu adam (kocam)hiç beni takmıyor saymıyor beni. kızımın ismini o koydu kızım 2 yaşında hala konuşuyorum başında neden böyle yaptın diye. Bilezik yaptırdı benden habersiz koluma takicam hayalini kuruyordum gitmiş annesine bırakmış neymiş zaten benim .
.ya annesi resmen benim bileziği takıyor orda burda. Bir kere beni boğmaya çalışmıştı zaten l. Orucluyuz diye o bir şey söyledi ben bir şey bıçağı tahtaya vurdu eline geldi hastaneye gitti şimdi Allah belasını verdi 😞ben o sesini yukseltince susuyorum kavga olmassın diye ama o öyle deill seni seviyorum diyor falan ama hiç hissettirmiyor. Şimdi başlamış her şey pahalli falan eskiden aşkım eksik bırakma kendini derdi şimdi para vermiyor. bana bir cuzdanim dahi yok bilerek almıyor siz alın diyeceksiniz yok ya böyle olmuyor gerçekten boğuluyorum resmen😔😔😔😔eşimden para isterken sanki kolesiyimde para istiyorum öyle zannediyorum 😏bir sigara param var ona bile lafı var onun dışında kendime cips kola abur cubur almam bu adam neden böyle annesi yaptı biliyorum