Rouge kuzum cilt aşamalı temizlik konusunda yağ bazlı temizleyiciyi yerine miceller cilt temizleme suyu da iş görür mü

Popy_ yani evet makyajı kiri o da arındırır ama dipten temizlik ve daha narin temizlik yag ile oluyor. ben cildimin cizilmesine asınmasına asırı dikkat ediyorum. hergün pamukla silmek dogru gelmiyor bana. elinden geldiginde nazik davranmalısın .hele ki goz altlarına orası hemen kırışır .ben tonigi bile avucumun içine dokup tampon hareketlerle uyguluyorum hatta nemlendiriciyi kremleri serumları da oyle ovusturarak cekiştirerek sürmüyorum o yüzden yag.birde o suyla karısık ya bazı içerikleri sadece yag tamamen yag arındırıyor

Rouge hmm anladım canım Instagram da filan bakıyorum dermotologlar çift aşamalı temizliğe gerek yok diyor ama diğer bloggerler olsun influencerler olsun şart diyolar çift aşamalı temizliğe yağ bazlı temizleyici olmasına. kafam karışıyor dermotologlar okumuş etmiş diyorum ama onlarda gerek yok diyo hatta tonik için de aynı şey geçerli gerek yok diyorlar 🤷🏻‍♀️

Popy_ canım herkesin cilt bakımı anlayışı farklıdır. ben kimseninkine bakmıyorum bana en mantıklısı ne gelirse cildime ne yararsa öyle yapıyorum .teyzelerim ,büyük annem ,annem ne yapıyolarsa nasıl ogrettiyse öyle (cift asamalı temizlik için demiyorum genel olarak) .hepsinin cildi cok güzel .büyük annem 90 yasını gecmişti görenin bakım yapası geliyodu herkes güzelligiyle bilirdi onu .benim dermatologlarım onlar 😂ve bende bu rutinlerle cam cilde kavuştum.cildimde hic bir problem yok cam gibi tabiki oldugu da oluyor ama cozuyorum hemen rutinlerim var. sana hangisi mantıklı gelirse oyle yap .burdan deneyen de oldu 3 gün oldu farkı goruyorum diyenler oldu .kimisine yaramayadabilir herkesin yontemi farklıdır.🌸

Rouge @Popy_ cilt bakımı uzun bir yolculuk deneye deneye senin için dogru olanı öğreniyorsun. dogrusu yanlısı herkese gore degişir öyle olmasa dermatologların dedigi gibi tek temizlik yapsak neden hepimizin cildi kusursuz degil .yada bizim dedigimiz yontem de neden hepimize yaramıyor bu degişen bisey 🌸

Rouge hmm haklısın canım benim dermotologların da reklam yapması yasak sanırım ay öyle babaannem teyzem nerden bilsin bakımı yakınımda böyle dediğin bakım yapan sıfır yani son zamanlarda cilt sorunlarım arttığı için üzerine düşüyorum bu kadar daha önce yağ bazlıymış asit mis hiç bilmezdim kafam da yavaş yavaş bişeyler oturdu bakalım bi soru daha soruyim 🤍 güneş lekelerim var arbutin serum kullanmayı düşünüyorum cildim kuru ve hassas hyaluronic serumda alıyım diyorum ikisi birlikte ne zaman kullanabilirim yaz geldi ya güneş kremi de olcak ama asit kullanimi nasıl olmalı yaz için

Popy_ arbutini aksam kullan 2 günde bir kullan hatta alısık degilse 3 günde bir kullan cildin de alıssın .diğerini de aksam kullanabilirsin .gündüz günes kremi ihmal etmemen lazım yoksa daha cok lekenirsin .ben yazın bir tık azaltıyorum asit kullanımını zaten artık leke falan yok sadece korumaya bakıyorum ama böyle bir kural yok istersen yazın da tedaviye devam et ben uygun görmüyorum kısın daha iyi oluyor benim fikrim .sürersem de zaten aksam yapıyorum öyle de olması gerekiyor.🌸uygun fiyatlı güzel serumlar buldum her cilt tipine/sorununa gore farklı farklı vaktim olsun paylasıcam bir türlü olmadı

Rouge anladım canım benim ☺️ bekliyorum bende bişeyler paylaşmanı olmadı kışın seruma başlarım bende şimdilik temizleme nemlendirici güneş kremi kullanırım kışın rutine serum eklerim inşallah sende evleneceksin fırsat bulamazsın normal ama heyecanla bekliyorum ❣️❣️❣️

Popy_ cok teşekkür ederim sagol canım benim 🥰🌸🙏

Rouge bugün yves rochere baktım yağ temizleyici var mı diye yok dedi çift fazlı makyaj temizleyici gösterdi tereddütüm ettim almaya o iş görür mü ki diye düşündüm ama karar veremedim. Acaba bir kaç marka önerir misin trendyoldan alayım gelsin güneş kremimde daha rahat temizlenir yüzümden

1papatyaa heimish,klairs,clinique,kiehls,the body shop,cok marka var trendyolda var mı bilmiyorum sen oraya arat kendine gore bulabilirsin bende trendyol yok

1papatyaa canım doa markasının yağ temizleyicisi de var ona bak bence en uygun fiyatlı o henüz kullanmadım ama önerilenler arasındaydı oda