bitterdelisi24 bilmem ben sana sorucaktm nasıl yapıcam kaç kaşık sırf merakımdan yapıcam ne değişecek meraktaym 😂 akşam buralarda olmazsam bilki tuz işe yaramış 😀😀😀
İtiraf …..
bitterdelisi24 Kınamıyorum aslında ne için yapıldığının farkında değiller,ben henüz üşengeçliğimden denemedim 😂
bitterdelisi24 1 hafta sonra 16 aylık olacak canım. Artık emmesi çok güçlü 10 15 dk emince göğüsüm 1 saat sızlıyor🥴
TombulHatun Sen direk yedi dükkan süprüntüsü ile tütsülen 😂😂
TombulHatun koy iki kaşık işte goz kararınca 😂😂 bana sorma ben zaten yanlış yapmışım 🥲
Cleopatra kaya tuzun var mı ? 😂
sosyolog1kadin dişi kaşınıyor ya emmek rahatlıyo onu kıyamam :( annelik sor zanaat dostum 🥰😂
bitterdelisi24 demi😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 kayatuzun ypksa getireyim bu akşam sana ahahahah 😂
Yasak_elma vlla biz sadece halamlar falan tuzu çok yedigimizde azittirir falan diye sakasi geciyo bide koyunlarin ciflesme zamani veriliyo bu kadarlik bilgim var
Eskobar ates olmayan yerden duman çıkmaz :)
TombulHatun bu kucuk ayrıntı beni üzdü :) neyse sen yap tamam mı vekilim sensin 😂
bitterdelisi24 ahahaha o da doğru 🤣 kız aman diyim yanlış yaptın diye ters bişi olmasın 🤣🤣🤣
bitterdelisi24 tuz olmayan yerden sex çıkmaz😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 sağlıklı olsunda herşey gelip geçiyor ☺️
Eskobar demekki bu ritüelde oradan geliyor amac kocayı azıttırmak zaten😉😉😂
bitterdelisi24 denemeye devam et işe yararsa banada haber verde bende yapayım😉
bitterdelisi24 tamam organik erzincan kayatuzu kesin etki edecek bak 😂😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 hahahahah çok tatlısın ya bende acaba ne itiraf edecek diye merakla girdim😂 o zaman bende itiraf edeyim ben de denemiştim bir iki kez 🙈😂 bilmiyorum bir faydası var mı ben bir şey farketmedim zaten problemli bir ilişkimiz yok ama öyle ekstra şeyler de olmadı yani😂 ben duşa bir litrelik su şişesiyle girince eşim o ne diye sordu, cevap vermeyince peşimden gelip duşa bakıyordu napıcaksın onu diye😂 dayanamadım söyledim baya dalga geçti benimle öyle bıraktım😂