bitterdelisi24 😆 akşama tuzlanalımda
İtiraf …..
bitterdelisi24 olmaz tuzun etki edip eşimin gelmesi lazım iş çıkarma başıma 😂😂😂
bitterdelisi24 bak onuda atayım sana yapılabilecek yerleri
bitterdelisi24 kuyruk sokumunun yan tarafları
bitterdelisi24 aman ne bileyim üşendim 😄
bitterdelisi24 bende serisi var ilişkilerde vazgeçilmez olmak bedel ödetmek narsist kocayla başa çıkmak kaynana ile politik olma yolları özgüvenin yerine gelmesi kendini keşfetmen ve evinde odanda yapabileceğin değişiklikler erkekte bırakacağın izler vs vs n önemlisi özgüvenli olmak ve nasıl nerde kime neye göre davranacağını bilmek bunların hepsi kitaplarda yer alıyor okumanızı tavsiye ederim
Hemsireanneg yani bunu söylemek istemem aslında ama sen esıne göre baya iyisin baktığın zaman :) ama işte .. nedense dunya tersine dönüyor hep :)
Goat aksam partı var herkesde 😂😂
TombulHatun hahah sende işi biliyorsun :) 😂😂 ya varya saatlerdir sinirden deli gibi spor yapıyorum .. keske parayla adam dovulse :) mazlumu getirin bana :)
Eskobar 😂😂Dene bakalım 😂Fazla tuzlu yapma bu seferde böbreklerden olmayın😀
bitterdelisi24 kız oruç oruç düşer bayılırsın. Bazen benimde canım nasıl adam dövmek istiyor ben sana kum torbası filan alayım bak sinirini atman lazım senin 😂 tuzu fazla mı kaçırdın sinir yaptı 😀
TombulHatun sanırım fazla geldi tuz :) karnımda aç gergınım .. bu tuzlama benım enerjımı emdi cok yoruldum 😂 evde olmak kötu ya valla calısmak gibisi yok. Sanslsıın
Deleted19 aksam işe yararsa ozaman gorursun😂😂
Boncukkk tesekkr ederim valla :) avuç içleri en mantıklısı geldi :) kac yasındasın bu arada eşinle Aran nasıl özel degılse :)
bitterdelisi24 26 yaşındayım eşimle aram iyi çok şükür ama işte bazen uygulamıyorum kitapları malum sinirlenince gözüm bişeyi görmüyor 😃
bitterdelisi24 haha illa caydırcaksın beni 😂
bitterdelisi24 bu aralar biraz fazla yorulsamda çalışmak gerçekten iyi geliyor psikolojimi toparlıyor valla üzerine birde tuz yaparsam akşama tutmayın küçük enişteyi 😀😀😀😀
Yasak_elma azıttıktan sonra napayım yapamadıktan sonra😢
- Düzenlendi
TombulHatun evde ınsan kötu oluyo valla halsiz oluyorsun dısarı çıkmak Bile zulüm :) çalışmayı özledim ah ah .. kucuk enişteyi kızdırma 😂