bitterdelisi24 tabi bir tek dişi enerjisini yükseltmiyor, zekayı da açıyor 🤣🤣
İtiraf …..
brokoli zaten bos bunda hemfıkırız :) tuzdan gelcek yarar gelmesın zaten :) ben sadece merak ettim o kadar gordum ki yaptım ıse yaradı falan.. bende sımdı esımle konusmuyorum oda konuşmadığımız zaman asla cinsel olarak yaklaşmaz ketumdur.. merak ettm işe yarıyor mu test etmek ıstedım 😂
bitterdelisi24 inşAllah yarar 🙈
Anne123 😂😂😂 canım ya ❤️ Valla merak hersey yarın anlaşılır 😂😂
brokoli sence yüz de kaç 😂😂
bitterdelisi24 ama hayır ben yok ben yapamam ben ııı ıı😣
Deleted21 koptum yanlız ya 😂😂 esım duysa oda cok dalga gecer :) çaktırmadan yaptım zaten :)) ey allahım nelere kaldık ya :)
Ecivicivokke bak oda mantıklı .. bende okudum .. en mutlu anınızda bir yere uyarı gönderin dıyor dımı .: sen nasıl yaptın
bitterdelisi24 yüzde 1 🙊🙊🙊🙊 ama siz tatlısınız. Zaten dayanamayıp gelir tuzla alakası yok :D
sosyolog1kadin beni kırıyor musun 😞😞
Hepınız yarın görceksiniz 😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 ay sus aramızda kalsın rezil olduk vallaha 😂😂
brokoli zaten gider fön cektırırım makyaj yaparım :) sonra eşimin dıkkatini çekerim .. hareketler bırseyler :)) sonra tuz su işe yaradı 😂😂
Deleted21 tuzlu suyu gec zaten iki cilve yap düşüyorlar hemen saf yaratıklar 🤷🏼♀️😂
bitterdelisi24 yazının alnı olsa da öpsem 🤩🙊 ben simdi anladım kafa yapınızı :D ben momda neler okudum ya, tuz sayesinde hamile kalan erkek bebegi olan, kocası iphone alan :D kocası aldatmayı bırakan…
brokoli bende seni anlamadan sert çıktım cok affedersin 🙈 yanlıs anladım yazdığını :( ben orayıda cok aktıf kullanıyordum ya oradakıler daha fena :)) burası gene iyi 😂😂😂
bitterdelisi24 olsundu bir şey olmaz, evet ya bir de burayı sapkın ilan ediyorlar :D
bitterdelisi24 buna çok güldüm 😄 sonucu mutlaka paylaş 😀
brokoli canim sen oralara fazla gitme , psikolojin bozulur 😂😂
brokoli aslında tek farkı cinsellık etiketi olması .. ınsanlar rahatça soruyo ıstedıgı ne var bunda anlamadım .. ordada cok kaynana postu var :) ben orda elımden geldıgı kadar saglık sorularına cevap vermeye çalışırdım .: ama kayanana postları ana baba günü .. dur özledim bakayım oraya şimdi 😂😂😂
Ariel suslenıp puslensem mi ama 😂😂 yoksa pijamamı 😂😂