İtiraf …..
brokoli ne dıyorsun ya ? Neyın kafasını yaşıyorsun
Ecivicivokke ben onu yaparken eşim çok gülüyor yA ben yapamıyorum😂😂
brokoli kavga sebebini bile bilmıyorken yok hakettin falan .. kadının dusmanı kadın .. dedıklerını resmen sensin suan .. agzı olan konusuyo , eli olsn bos bos senın gibi konusuyo napıcaz senın gibileri bilmıyorum ..
brokoli bence arkadaş gırgır geçiyor sahbet olsun diye . Bizde o kadar duyduk ki sadece meraktan denedik Yani . Yoksa bizde biliyoruz 😂bu kadar ciddiye almayın derim😊
Esmerkiz burdada yapan baya vardı :)
Deleted21 sohbet olsun diye hakettin demekki falan Denir mi konuyu bile bilmıyorken
bitterdelisi24 siz neyin kafasını yaşıyorsunuz tuz mu :D tuz dişil enerjiyi yükseltmiyor mu sözde? :) yükseltiiyor. E eşler o yüzden düzgün davranmıyor mu ? Davranıyoor. O zaman kusur sizde. Dişil enerjiniz düşük. :D mantığınızı algılamaya çalışıyorum :D
_Evlatcennetkokusu_ uc cocuk mu var Allah bagıslasın 🥰🥰 normalde esım kavgalıyken asla yanaşmaz test etmek ıstedım 😂😂
bitterdelisi24 ben hakettiniz demiyorum, yanlış anladınız :D
bitterdelisi24 hergün tuzlu su postu görmekten, gına gelmişti🤣🤣🤣
brokoli gerçekten anlamadım ya.. hakettiniz derken ne demek ıstıyorsun. Yok yere tartışmayalım şimdi gece gece :)
bitterdelisi24 zaten konu sizin eşinizle tartişmanız degil , bu çok popüler olan tuzlu su 😂😂yoksa hepimiz eşimizle tartışıyoruz ne olmuş Yani hemen boşanmıyoruz ya 😂😂
Sedaa ya tabiki ayrı canım bende kuran okurum dua okurum o apayrı .. ben sadece merak ettim yapanlar ıse yarıyor dıyo test etmek ıstedım :)
Deleted21 öpeceğim seni tuzlu su yaradı bak sana 😂😂😂 haha aynen kesınlıkle anlamışsın beni 🙏
bitterdelisi24 eee kınadığını yaşamadan ölemezsin o yüzden hiç niye yaptın demicem😃 hayrılısı olsun diyim bari 😃
bitterdelisi24 sizin için demiyorum direk… belki eglencesine denediniz ama hani tuzlu suyla sorunları cozunce demek ki sorun eşlerden değil dişil enerjiniz eksik diye yaşanıyor o zaman olanlarda haklılar yasanılanlar hakediliyor anlamında söylüyorum.. yani boş diyorum 🙊
sosyolog1kadin sende kına sende :) hadi :)))
Esmerkiz yakında tuzun fiyatı da tavan yapacak 😹😹😹