bitterdelisi24 bende iki kere yapmıştım evet kendimi daha çok beğendim enerjim yükseldi ama her taptığımda eşimle birbirimize girdik o yüzden yapmadım bidaha 😂

bitterdelisi24 ben yapıyorum özgüvenim artıyor kendimi iyi hissediyorum ve eşimi kafaya takmıyorum böyle yapıncada eşim bi sorun olduğunu anlayıp peşimden geliyor normalde ben onun peşinden giderim 😃 Esra ezmeci kitaplarını okuyorum çoğu taktik işe yarıyor ama bıraktığın anda değişiyorsun sanki bide çapalama var tabi cinsel çaba çok işe yaradı 😀

brokoli bilemiyorum alakası varmı ama tuzlu çapalama sonrası gebe kaldım gebelikten önce 2 defa düşük yaptım ve ben denemekten fayda var die denedim tabi herşey allahtan

• [silindi]

Ecivicivokke cinsel çapa nasil ikisininde uygulamasını analatirsan mutlu oluruk 🤣🤭 birde kaya tuzu ile mi yaptınız

• [silindi]

bitterdelisi24 Ay sakın isve civle yapma ama suratını da maymuna çevirme çok 🦧🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ula yarın yazcam kaçta yazsam gece 3 te yazayım belki birseyler olur 🤣🤭

[silindi] ben yarın normal saçımı falan yaparım herzamankı gibi pijamalarımı giyerm :) onun dışında kınusmucam .. bakalım ima da buluncak mı.. cunku normalde asla kavgalıyken cınsellıgı bırak yuzume bile bakmaz :)

Nazen ooo bebegım senın ıhtıyacın mı var sen zaten at gibisin 😂😂 ama sende yaptın demek vay be :)

bitterdelisi24 her yazdığın bende başka şeyi çağrıştırıyor 😂şimdi de aklıma hayellerim paris yaşantım somalı senin adını buldum… 😂😂😂