bitterdelisi24 bende cogu yoruma güldüm valla 😂😂
İtiraf …..
2bebelianakurt bizden anca bu kadar olur :) millet catır çatır yapıyo tuzlu suyunu 😂😂😂😂
bitterdelisi24 bu Nasrettin Hocanın göle maya çalması gibi oldu 😃ya tutarsa 😂
bitterdelisi24 bende iki kere yapmıştım evet kendimi daha çok beğendim enerjim yükseldi ama her taptığımda eşimle birbirimize girdik o yüzden yapmadım bidaha 😂
bitterdelisi24 ben yapıyorum özgüvenim artıyor kendimi iyi hissediyorum ve eşimi kafaya takmıyorum böyle yapıncada eşim bi sorun olduğunu anlayıp peşimden geliyor normalde ben onun peşinden giderim 😃 Esra ezmeci kitaplarını okuyorum çoğu taktik işe yarıyor ama bıraktığın anda değişiyorsun sanki bide çapalama var tabi cinsel çaba çok işe yaradı 😀
[silindi]
Ecivicivokke cinsel çapa nasil ikisininde uygulamasını analatirsan mutlu oluruk 🤣🤭 birde kaya tuzu ile mi yaptınız
[silindi]
bitterdelisi24 Ay sakın isve civle yapma ama suratını da maymuna çevirme çok 🦧🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ula yarın yazcam kaçta yazsam gece 3 te yazayım belki birseyler olur 🤣🤭
Deleted21 bilmemesi gerekiyor ama farkındaysa ise yaramaz diyorlar
[silindi] ben yarın normal saçımı falan yaparım herzamankı gibi pijamalarımı giyerm :) onun dışında kınusmucam .. bakalım ima da buluncak mı.. cunku normalde asla kavgalıyken cınsellıgı bırak yuzume bile bakmaz :)
Boncukkk cinsel çapalama nasıl bırsey peki :)
Nazen ooo bebegım senın ıhtıyacın mı var sen zaten at gibisin 😂😂 ama sende yaptın demek vay be :)
sosyolog1kadin 😂😂 hayaller rihanna hayatlar nasreddın hoca 🙈😂😂😂
Esmerkiz @bitterdelisi24 ben mi yazmıştım acaba bizde ters tepti de 😅😅 normal yolunda giden ilişki ayda 1 e çıktı tuzlu sudan 🤣
bitterdelisi24 her yazdığın bende başka şeyi çağrıştırıyor 😂şimdi de aklıma hayellerim paris yaşantım somalı senin adını buldum… 😂😂😂
PiTi yaptın ve ters mi tepti :) acaba tuzumu fazla koydun 😂😂
sosyolog1kadin mokali mokali 😂😂😂 hahah :) gece gece ne geyik yaptık 😅😅😂 hadi bunada bul bırsey 😂😂
bitterdelisi24 kız nerem at benim 😂yaptım valla yalan yok işe de yaradı ama işte adamla savaşa girdik acaba enerjimin yükseldiğini anladı da kıskandı mı bilmiyorum 😂😂
bitterdelisi24 büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler :) işe yararsa yaz kız bizde deneyelim madem denemekten zarar gelmez😊
Sedaa maşallah :)