Ginger ondan ziyade enrjıyı yüksek tutuyormuş falan :) eskiden beri yapılan birşeymiş

Benprenseess saç için hındıstan cevızı yagı , mantar için cay ağacı yagı , diş için muz kabuğu , limon kabuğu vs… bunların bilimsel bi açıklaması var .. tuzlu suyun da buna benzer kanıtlanmış bırcok faydası var :) denemekten bırsey olmaz :)

Sedaa 😂😂 valla denemek istedim nedense 😂🤷🏼‍♀️ Sende denemiş miydin 😂😂

bitterdelisi24 insanın başına ne gelirse meraktan geliyor zaten 😂 yok ben denemedim, bende en başından beri saçma bulanlardanım 🤓 bizimde cok güzel bi ilişkimiz var maşallah diyeyim, eğer yaparsam bize de kesin ters teper 😂😂😂 ben kuran okuyup kocamin üstüne üflüyorum, bu daha etkili bana göre 😂 belki de bundan dibimden ayrılmıyor😸😸

bitterdelisi24 bende bir iki kere yapmıştım ama kendim için ve modumu yukseltmisti ve kocamı pek umursamamistim yani kendime güvenim gelmişti sanki enerjim olunca 🤭 o da o yüzden ne oldu sana falan diyip duruyordu yani bilmiyorum iyi miydi kötü mü anlamadım ama çapa ise yarıyor özellikle cinsel çapa test ettim onayladım 🤭

bitterdelisi24 bu saydıklarınızın hepsi içerik açısından maddesel olarak somut bir şeye iyi geliyor. Dişil enerji ile tuzun bir alakası yok.. eğer varsa iyi geldi ise eşinizle kavga etmenizin sebebi demek ki sizsiniz. Dişil enerjiniz düşük ve kötü davranmasını sizi üzmesini hakediyorsunuz. Ve tuz bu işi çözerek aranızı düzeltti. Tebrikler😵‍💫

brokoli kavga sebebini bile bilmıyorken yok hakettin falan .. kadının dusmanı kadın .. dedıklerını resmen sensin suan .. agzı olan konusuyo , eli olsn bos bos senın gibi konusuyo napıcaz senın gibileri bilmıyorum ..