bitterdelisi24 yok bunda bulamadım😂bu tarz bi post açmak lazım 😂
İtiraf …..
Girdiğiniz her ortamın ,yediğin yiyeceğin bovis miktarı olduğunu hiç duydunuz mu ?Sizi düşünmeye davet ediyorum camiye girdiğinizde neden içiniz huzurla doluyor?İbadethanelerin bovis miktarı yüksektir kişi anında etkisini görür,yediğiniz içtiğiniz şeylere de dikkat edin insan bedeninin bellirli bir bovis miktarı vardır yediğiniz ,içtiğiniz,birlikte zaman geçirdiğiniz insanlara dikkat edin bovis miktarınız değiştikçe ruh hali dediğiniz şey de değişir,biz sadece etten kemikten varlıklar değiliz biraz derin düşünün…
Cleopatra yeteri kadar derin düşündüğüme emin olabilirsin bunları zaten bende biliyorum.. herseyın insanın beynınde bittiğinide biliyorum .. irade konusunda cok iyiyimdir , üzülmücem dedıgım sey ıcın asla üzülmem yada bırsey olmadığında oturup ah vah demem .. herseyın bilincindeyim cok sukur .. cami örneğine katılıyorum .. işin makarası bizim ki biraz da .. yarar yaramaz cok da önemli degıl… tuzlu su yapım kocam kopeğim olsun 😂 bunu düşünerek yaptığım birsey degıl zaten öyle bir kadın değilim 🥰
Eskobar Gercekten tuzlu su yöntemini hiç duymadınmı😳inandırıcı olamazsın😳
sosyolog1kadin yani gece gece anca o kadar :)
Cleopatra ben normal tuzla yaptım 🤷🏼♀️🙈 bari Kaya tuzuyla yapsaymışım
bitterdelisi24 Zaten senin bu kadar dar düşünceli bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum.Ciddi anlamda olayı farklı anlayan bir topluluk var okudukça şaşırıyorum ellerinin altında bilgiye kolayca ulaşabilecekleri sistem var…
Polyannacilik ona bende katılıyorum ama tuzun enerjı verdıgı kanıtlanmış birsey💚 mesela deniz suyu bile insanın cildini tazelıyı çıktıktan sonra insan kendını hafiflemiş hissediyor
Cleopatra şu sekılde düşünenlere bende üzülüyorum ve cok kızmısımdır da zaten bunu yapayım e kocam kopeğim olsun öyle bir düşünce olamaz 🤦🏽♀️ birde zaten öyle bırseye ihtiyacım yok.. ama dediğin gibi tuzun enerjı verdıgıne bende inanıyorum.. belkı psıkoljk açıdan rahatlarım diye düşündüm :)
bitterdelisi24 şuan 3 4 saatlik uykuyla duruyorum 🥴bide bu 3 4 saatte 3 4 kere uykum bölündü oğluşum sağolsun 😬
bitterdelisi24 Ortama koyup(odalara) kötü enerjinin hapsolmasını sağlayabilirsin,gerçek anlamda kendini tuzlayıp kocamdan değer göremedim diyenlere kendine gel diyesim geliyor😂
Nazen enerjın tavan yaptıysa 🥰😂 güzelsin canım ondan dedim 🥰🥰
Deleted19 hepinizi nereye sürüklüyorum böyle allahım 😂😂
Kaya tuzuyla olcakmıs sistem de hata oldu 😂😂😂 ben normal tuzla yapmıstım oysaki 🥲🥲🥲😂
Cleopatra ahahah benim bir arkadaşım tuzlu su yaptıktan sonra kocası ona elbise almış 😂🙊
bitterdelisi24 yaa nasıl yaptın tatlım belki bizde nasipleniriz gerçi adam beni her halimle çekici seksş buluyor ama kudursun düz duvara tırmansın istiyorum 😁😁
Cleopatra şey gibi bu beyaz tv de soru cevap varya bi program :)) ya gercekten bazı kadınlar o kadar çaresiz ki .. ben yapanları cok kınadım 🙈 ama demekki insanlar bırsekılde bırseylerden medet umuyor ne bilim sende kınama sus 😂😂😂
Buzlulimonatam mafet onu 😂😂 ya ben normal tuzla yaptım Kaya tuzuyla olcakmıs 🙈😂 benimki iptal :))
sosyolog1kadin ciddi misin neden uyumadı ki bebiş diş mi çıkarıyor
ipeksi o kadar Fransız kalman 👏😂 neyse bak ogrenmıs oldun :)
Sexy_lady sende mi brutus 😂ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum 🙄😂😂 sen Herturlu halledersin :)) kIz yanlıs yapmısım zaten ya :)