sessizol nazar boncuğunun bi bilimsel açıklaması varmı yok ama inanan inanıyor öyle yani

bitterdelisi24 ayyyy yinemi tuzlu su 🤣🤣🤣 banada kuzenim her hafta düzenli hatirlatiyor tuzlu su yap çocuğun çabuk olsun diye hey allaammmm ya diyorum😶 gönderdiği yazıyı bile okumadım nedir bilmem ilk başlar kızıyodum baktım anlamiyo he yapıyorum diyorum ne diyim😆

sessizol aa neden ayrıca bilimsel olarak bile açıklaması varmış demekki işe yarayan var

Kaç tane post açıldı doğru anlayıp ,yorumlaysn bir tane bayan vardı ismini unuttum,arkadaşlar limon,sirke,tuz (özellikle kaya tuzu)ortamdaki kötü enerjiyi temizleme özelliği var.Tuz dediğiniz şeyin sadece yemekte kullanıldığını düşünen arkadaşlara söylüyorum,Esra ezmeci bu olayı kişinin kendi üzerinde denemesini istemiş olay bu ,amaç kişinin üzerindeki negatif enerjiyi atmak için kullanmış işe yarar yaramaz ,her insanın enerji boyutunun farklı olduğunu bilen bir kişi onda yaradı ben de niye bu şekilde oldu demez,evren enerjidir siz de bu enerjinin parçalarısınız,kocam köpeğim olsun her dediğimi yapsın böyle bir şey değil bu olay,kadın kitabının ekmeğini yiyor bilinçli okuyucu zaten bunu anlar…Açın enerji nedir ordan başlayın okumaya…

Girdiğiniz her ortamın ,yediğin yiyeceğin bovis miktarı olduğunu hiç duydunuz mu ?Sizi düşünmeye davet ediyorum camiye girdiğinizde neden içiniz huzurla doluyor?İbadethanelerin bovis miktarı yüksektir kişi anında etkisini görür,yediğiniz içtiğiniz şeylere de dikkat edin insan bedeninin bellirli bir bovis miktarı vardır yediğiniz ,içtiğiniz,birlikte zaman geçirdiğiniz insanlara dikkat edin bovis miktarınız değiştikçe ruh hali dediğiniz şey de değişir,biz sadece etten kemikten varlıklar değiliz biraz derin düşünün…

Cleopatra yeteri kadar derin düşündüğüme emin olabilirsin bunları zaten bende biliyorum.. herseyın insanın beynınde bittiğinide biliyorum .. irade konusunda cok iyiyimdir , üzülmücem dedıgım sey ıcın asla üzülmem yada bırsey olmadığında oturup ah vah demem .. herseyın bilincindeyim cok sukur .. cami örneğine katılıyorum .. işin makarası bizim ki biraz da .. yarar yaramaz cok da önemli degıl… tuzlu su yapım kocam kopeğim olsun 😂 bunu düşünerek yaptığım birsey degıl zaten öyle bir kadın değilim 🥰

Eskobar Gercekten tuzlu su yöntemini hiç duymadınmı😳inandırıcı olamazsın😳

bitterdelisi24 Zaten senin bu kadar dar düşünceli bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum.Ciddi anlamda olayı farklı anlayan bir topluluk var okudukça şaşırıyorum ellerinin altında bilgiye kolayca ulaşabilecekleri sistem var…

Polyannacilik ona bende katılıyorum ama tuzun enerjı verdıgı kanıtlanmış birsey💚 mesela deniz suyu bile insanın cildini tazelıyı çıktıktan sonra insan kendını hafiflemiş hissediyor

Cleopatra şu sekılde düşünenlere bende üzülüyorum ve cok kızmısımdır da zaten bunu yapayım e kocam kopeğim olsun öyle bir düşünce olamaz 🤦🏽‍♀️ birde zaten öyle bırseye ihtiyacım yok.. ama dediğin gibi tuzun enerjı verdıgıne bende inanıyorum.. belkı psıkoljk açıdan rahatlarım diye düşündüm :)