Saevre Kızlar ben görücü usulü evlendim 3 sene olacak öyle aman aman bir seks hayatımız olmadı hiçbir zaman benden kaynaklı çok düşkün değilim ama hamile olduktan sonra o azıcık istek de yok oldu şuan bebeğim 11 aylık sadece 1 kere birlikte olduk anlamıyorum sorunum ne hiç istemiyorum ısınamıyorum sanki bir türlü hani aşık olduğum adam olsa belki ne bilim istekli olurdum ama nolur beni anlayan bu durumda olan var mı şaşırdım kaldım nereye kadar gidecek çaresizim baya herşey seks de değil tabiki ama evliliğinde önemli şeylerinden nolur kocan iyi sabrediyor falan diye saçma sapan yorumlarda bulunmayın çünkü kendi derdimdeyim
Deleted21 Saevre bişey diyeceğim kızmayın geçen cübbeli hoca dedi yA karı milletti durur durur, kudurur diye o misal .ben uyumağa gideceğim bi bakıyorum yeni bir post daha , sohbet muhabbet şahane ama, erken açsanız ya şu postları . Lütfen kızmayın 😂
Esrachn Saevre Bizde durum tam tersi. Ben yaklaşmasam karşı tarafın umru değil bu olay. Ve size birşey söyleyeyim mi? Gerçekten sevmesem asla katlanılacak birşey değil. İnsana kendini öyle değersiz öyle kötü hissettiriyor ki…Sizi bilmem, ten uyumunu onu bunu bilmem ama eşiniz sizi nasıl seviyormuş ki bu kadar zamandır sabrediyor. Kıymetini bilin seks herşey değil tabiki ama çok şey. Eşinizden önce kendinize bir şans verin istemiyorum diye odaklanmayın hazırlanın ikiniz için de güzel bi ortam yaratın ve kendinizi akışa bırakın
Marbled Saevre İki sebep geldi aklıma. Ya hiç orgazm olmadığınız, seksten zevk almadığınız için istemiyorsunuz ya da ten uyumunuz yok. Zevk almıyorsanız zaten ihtiyaç duymazsınız. Ten uyumu da gerçekten önemli. Belki eşinizi sevemediniz o yüzden sizi cinsel anlamda çekmiyor. İlk sebebin çözümü var ama ikincisinin yok.
postmodernmom Saevre kıyamam çok üzüldüm canım herkes mutlu bi aile ortamı ve cinsel hayatı olmasını ister. Keşke denecek olursa keşkelerin çoktur ama bir kenara bırakıp sonuç odaklı düşün olumsuzun üzerine düşünüp durma eşine duygusal olarak yakınlaşmaya bak zaten gerisi gelecektir destek alabilirsin bu konuda ama baktın her yolu denedin olmuyor mutsuz bi evliliği de sürdürmenin anlamı yok tabi bu en son ki çare
Cicikiz Esrachn bende de tam tersi ben çok istiyorum ama belli etmiyorum eşimin gelmesini bekliyorum genelde oda iki güne bir gelir bazen gün aşırı ister onun beni arzulamasi çok hoşuma gidiyo ama yanlış yapıyorum sanırım bende gitmem lazım adami istemiyorum gibi davranıyorum ama aslında istiyorum ilişki sirasinda zaten sende yanıyorsun belli diyo ama nasıl kiricam bilmiyorum o huyumu
Popy_ Saevre aşık olduğun adam olsa farklı mı olurdu???? Ya aldığını seveceksin yada sevdiğini alacaksın demişler sen eşini hiç sevmemişsin ki böyle düşünüyosun doğum sonrası isteksizlik normal sen şimdi gidip görücü usulü evlilik olmasına bağlama senin sebep farklı bende görücü usulü evlilik yaptım hiçbi zaman böyle düşünmedim
Sexy_lady Saevre 3.sene olmuş evleneli birde bebek girmiş hayatınıza sence de ısınmamak için geç değil mi çünkü öyle durduk yere de ısınmaz aşık olamazsın önce kafandaki negatif düşünceleri at sil kafandan görücü usulü evlendim sevemedim ısınamadım diyip durursan olacağı da kaçırırsın mesela yapmaktan keyif aldığın şeyleri yapın birlikte sen yönet sen o adımı at farklı şeyler deneyim heyecan katın mesela tatile gidin ama basit tatiller değil eğlenceli olanlardan turlar falan oluyor ya ondan yani senin yapmaktan hoşlandığın şeyleri eşinle yap sürekli muhabbet edin şakalaşın konuşun konuşmak iyidir bunlar düzelirse cinsel ilişki düzelir önce moralin düzelecek sonra gerisi gelir haaa yaptım ettim anlamıyor öküz diyorsan ona diyeceğim yok Allah yardımcın olsun sal gitsin olduğu yere kadar der geçerim 🙏
3annelif Saevre bence kadın isteksizse sebebi erkektir yani sen zevk alsan onun yaklaşımından her türlü istersin yani görücü usulü evlenmekle falan alakası yok her ilişki yaşayan birbirine kör kütük aşık değil ya da ölümüne sevmiyor zaten. Bunu eşinle konuştun mu o kendi yaklaşımını değiştirse belki sende istersin tek kendini değiştirmeye odaklanma
3annelif Eskobar yani öyle demek istemedim çünkü kadınla erkek farklı ya çünkü genelde erkekler cinsellik konusunda daha istekli oldukları için erkek isteksizse stres ya da sağlık sorunundan falandır ama kadınlar daha farklı kadın zevk almadığı zaman işkenceye dönüşüyor erkek zaten her türlü dokunsan zevk alır o yüzden tabi herkes için değil ama bir kadın kocasından zevk alırsa her türlü ister zaten diye düşünüyorum etrafta duyduklarımdan da çıkararak
Eskobar 3annelif yanlış bir düşünce bence isteksizlik sahsi bir sorundur erkek için karşında bi kadın vucudu onun bekliyor keza kadın içinde karşında bi erkek vucudu ne kadar etkilenip dayanılabilirki
3annelif Eskobar ya ama gerçekten zevk alan bir kadın neden istemesin ki eşini çünkü o zevk çok farklı mutluluk veren bir his gerçekten onu hisseden ister ya bilemedim🤷♀️
Eskobar Saevre öncelikle sorgulamaya eşini sevdiğinden ve eşininde seni sevdiğini sorgulayarak başlayabilirsin evet seviyorum diyosan bi doktora gözükmeyi dene
Nur29 Saevre canim acaba kocanla uyum sağlayamadı izni ya seni mutlu etmiyor kendi işi bitince dönüp gidiyormu .veya sevgiyle değilde zoraki yapicak oldu bittiye flnmi getirdi o yüzden Soğuksun ,tabi bu istek herkeste farklı tabiki ama ön sevişme vs yapmıyor musunuz .veya koçanı sevmiyormusun uzakmisin ondanmi istemiyorsun ,gün içinde öpüp sarilirmisin eşine
alonedark Saevre ben bunun görücü usulü veya sevgıyle alakalı olduğunu düşünmüyorum bence sen kendını keşfedememışsın bu yüzden cınsellık sana yabancı gelıyor bu bı ıhtıyaç sevmedığı ınsanlada ılışkı yaşayan çok kışı var .
Papatya13 Saevre canım biz severek evlendikte ne oldu bizde de durum tam tersi adam hiç yanaşmıyor ayda 1 bile zorla bu kişiyle alakalı bir şey